Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About ZiggyW

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
  • Interests
    World Peace , multitrack , Alter Bridge , Cheech & Chong , Apple
  1. Problem QE/CI Gigabyte GT 610 1GB GDDR3 macOS Sierra

    Same problem with GT 635 . Not working .
  2. Hi, no you're not the only one one I suspect . I'm having the same and it only crashes on Safari . ( Sierra GM ) Maybe the sliverlight plug-in ?????
  3. I know what went wrong .... Sierra now runs smoothly on my machine !
  4. Lol , just getting the old spinning ball when upgrading from El Cap
  5. Clover Lenovo ThinkCentre

    Thank you/ merci Chris ! Confirmation that it works with a Thinkcentre m91p Tower 4513/7034 . Only thing I couldn't get to work was ALC662 so used the voodoo instead . Great job !
  6. Clover Lenovo ThinkCentre

    Hi Chris , does this also work for the tower version M91P 7034 ? rgrds
  7. Thanks ! Works also with ig-platform-id, 0x16220003 on hdmi port !
  8. Ozmosis

    Sorry .. Found out and solved it !
  9. Ozmosis

    Hi I need some help .After flashing my bios into ozmosis 167X my screen stays black ( ) P+R doesn't help much either . I'm on bios F7 ( http://www.gigabyte.co.nl/products/product-page.aspx?pid=5383&dl=#bios) Gigabyte Ga Z97X Gaming 3 rev 1.1
  10. [AMD] General Chat, Questions & Answers

    Ok when I first installed Yosemite , I couldn't get acces to the appstore ,itunes store etc . I've tried several things nothing worked ,then I decided to make a copy of mine 10.8.5 bootplist and smbiosplist .( Done that before on 10.9. ) And it worked ,still works . Maybe a kind of beginners luck but then again it worked for me .
  11. yes it is a radeon HD 6850
  12. you're completely right , it's was where I put to it make it bootable , but there are many ways that lead to Rome
  13. my usb drive to where to put the kernel