Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About vrtak-cz

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 02/17/1988

Contact Methods

  • MSN
  • Website URL
  • ICQ
  • Jabber
  • Skype

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. Any news about Boot CD & Installer for Lion?
  2. hi all... please can anyone make step-by-step tutorial how to install snow / lion on 550 (https://gist.github.com/28962951684c813e95d4)? i'm hackintosh newbie... i'm so sorry if tut. exist. i don't find it. sorry my bad english
  3. Snow Leopard 10.6.3 on HP 550

    Few restarts with cache regenerating? And/Or with save mode (-x)? Or normal booting (maybe only verbose). What do they think? EDIT: After 3 normal reboot is my video OK... Now i need working LAN driver... EDIT 2: after next reboot display problem back... But 10 reboot NOT fix this bloblem... :-( This is my updated pack (For installing retail 10.6.3): Chameleon 2 RC5pre8 FakeSMC 2.5 Netkas (10.6) Legaci Kernel for 10.6.3 (10.3.0) latest VoodooHDA VoodooPS2 with trackpad (on my HP 550 work 2 finger scrool)
  4. Snow Leopard 10.6.3 on HP 550

    I am follow steps this tutorial but after applying x3100 "patch" I have problem (boot in 32 bit mode - 10.6.3) Any ideas?
  5. Sony VAIO VGN-NR31Z/S

    I almost slept all night and looking at how the Internet could be my problem ... And I found that so far there is no solution to this probému only possibility to work in VESA mode ... Since the VAIO uses a specific method of connecting internal LCD to the graphics card ... Drivers who are currently unable to initialize properly display and thus find ... I have reconciled with and looking for a way to force my OSx86 standard boot in VESA mode, and even how to change the resolution of 1280x800 on VESA mode ... I will be depleted to the hardware acceleration I do not mind so much. Regarding the functionality of Ethernet it is not such a problem again ... Here you go popsené http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=28680
  6. Help! Nvidia 8400m gt

    This thread is the nVidia GeForce 8400 GT and not the 8400 G / GS]
  7. Sony VAIO VGN-NR31Z/S

    So after me to be so unable to get vuber KALYWAY_LEO_10.5.1intel_SSE2_SSE3 so I re-visited the Forum ... And I found that I must install the patch for the PS / 2 .. So I embarked on re-installation iATKOS 5i 10.5.5 Intel DVD and I installed this patch ... Touchpad keyboard works, too ... So I back my first major problem and to the functioning of the Integrated Displays my notebook ... thanks for the information but I have to come too ... Now I have no nothing more than to find those drivers ... You have you found any?
  8. Sony VAIO VGN-NR31Z/S

    So I found a couple of other things ... When you link to an external monitor to osx86 booted but only on an external monitor ... Another thing I found is that the touchpad does not work so I joined an external mouse, but this was followed by another unpleasant findings ... OSx86 report that I connect the keyboard ... Unfortunately, I have only PS / 2 keyboard and the notebook I have only USB ... So I have to further investigate ... This tested on iATKOS 5i 10.5.5 Intel DVD. Now I'm going to test KALYWAY_LEO_10.5.1intel_SSE2_SSE3.
  9. Sony VAIO VGN-NR31Z/S

    I'm not very good in English so I have to write this contribution has chosen Google Translator. So, in advance sorry if something is not written as it should be. I have a laptop Sony VAIO VGN-NR31Z / S its specification is: CPU: Intel Core 2 Duo T5500 @ 1,83 GHz RAM: 3 gb (2 +1) PC2-5300 DDR2 666 Grafika: nVidia GeForce 8400M GT - 128 megabajt GDDR3 HDD: Fujitsu-Siemens 200gb - SATA150 - 8MB cache Audio: 82801H (IHC8) HD Audio - Realtec Semiconductor 262HD Audio SATA: Sony Mobile SATA AHCI IEEE1394: Sony PCIxx12 OHCI SMBus: 801xx/63xx/63xxSMBus LAN: Marvell Yukon 88E8039 PCI-E Fast Ethernet WiFi: Intel 4965AGN Screen: 1280x800 I tried to install KALYWAY_LEO_10.5.1intel_SSE2_SSE3 and iATKOS 5i 10.5.5 Intel DVD In both cases, the installation was started and the first boot ... But then whether I use the-x, or not at booting from a sudden you not display turned off and I watched on a black screen ... I told you that the wait to be hop but even after 2 hours nothing ... Please, therefore, on the advice of what to do? Use a different installation disc? Or the choice to install check?