Jump to content
InsanelyMac Forum

hazemjaki

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About hazemjaki

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. hazemjaki

    Chameleon 2.4 svn

    the latest update 2266 broke my sleep, it's now taking up to 10s to sleep it as go to sleep in 1s in 2254 please fix this problem it's very slow to go to sleep
  2. you're welcome to mention the source and you can use fb-rotate to fix white screen issue
  3. 1.install chameleon from chameleon installer as normal 2.restart and boot with the 7xxx using the installer usb 2.a.if you can't boot using the installer usb boot as normal with the other gpu 3.install chimera latest rev from chameleon wizard as boot0md on you main hard drive 4.restart and boot using chameleon bootloader from you hard drive and your good to go without another gpu notes: please don't use GraphicsEnabler=Yes it caused problems with my 7850 use GE=No this problem happen because of the big size of vbios of the hd7xxx twitter:https://twitter.com/hazemjaki
  4. 1.install chameleon from chameleon installer as normal 2.restart and boot with the 7xxx using the installer usb 2.a.if you can't boot using the installer usb boot as normal with the other gpu 3.install chimera latest rev from chameleon wizard as boot0md on you main hard drive 4.restart and boot using chameleon bootloader from you hard drive and your good to go without another gpu notes: please don't use GraphicsEnabler=Yes it caused problems with my 7850 use GE=No this problem happen because of the big size of vbios of the hd7xxx twitter:https://twitter.com/hazemjaki
  5. hazemjaki

    Radeon HD 7850 Support?

    i have 7850 but showing 7xxx but the device is working with full acceleration with no problem what does frame-buffer add ? all the ports is working GE=No Chameleon 2.2 rev.2246 If i used GE=Yes the computer will be no longer bootable device id:68191002 it's sapphire with : 1 HDMI , 2 mini display ports , 1 Dual-Link DVI All of them is working correctly with out GE or Any special Chameleon Boot flag I use fbrotate for white screen I installed chameleon as boot0md using chameleon wizard any thing else will cause chameleon not to load and give me funny thing with boot0 error Intel Graphics is disabled in Bios Gigabyte z77p-d3 very similar to z77-ds3h i think
  6. hazemjaki

    OS X 10.8.3 all Builds !

    Something like this
  7. hazemjaki

    OS X 10.8.3 all Builds !

    that's great information but what edits did you do for your dsdt
  8. hazemjaki

    OS X 10.8.3 all Builds !

    Finally i get my 7850 to work but i have one more problem i edited the ATI7000Controller.kext to support my card the system boot normally and i reach the white screen then i use the sleep trick (that i wrote about in (netkas.org)) in system information i find my card and the kext is loaded and it discover my monitor but when i open OpenGL extensions viewer i only get apple Software Renderer and i get apple logo. the graphics is very bad when i open launchpad for example what can i do to get OpenGL working I tried using different smbios.plist the same result happen i tried Mac Pro 3,1 Uploaded with ImageShack.us
  9. hazemjaki

    OS X 10.8.3 all Builds !

    Can someone explain what is Aji and Bulrushes or just give a source for this information ? which aticonfig should use for my 7870 or 7850? sorry for bad english
×