Jump to content
InsanelyMac Forum

3degree

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About 3degree

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. These are both 150mbps.... any 300mbps versions?
  2. 3degree

    USB Wireless Adapater

    Engenius also has a 300 mbps version (EUB9801 instead of the EUB9707)... http://www.engeniustech.com/home-networking/usb-adapters/265-300mbps-dual-band-wireless-n-usb-adapter It likewise shows that it has a driver for Lion 10.7 for OSx Has anyone used this one?
  3. 3degree

    Samsung QX411-W01US

    did you ever get it running- OR-has anyone tried to HackBook this device???
  4. OK, one issue. The USB 3.0 ports are not working. I have run ###### and tried reinstalling the USB 3.0 drivers with no luck...... OK, what's the fix for the P8P67 Pro. My WD external drive is recognized on the 3.0 ports on Win7, and on the USB 2.0 ports in OSX--so the drive works fine..... it's just the USB 3.0 in Lion 10.7.3.
  5. 3degree

    hangs at boot up

    I ran ###### again and reinstalled Lion. I then ran the P8P67 Pro installer package......and got a working bootable HDD OS X (after fixing the boot:0 errors again). I got working ethernet connection/internet, but sound was not working. I had to run ###### again to put on the ALC892 and get the sound working. I also could not get my NVidia GTX 560 working to get options in the display. I put on the graphics package from ###### and marked the graphicsenabler=yes for the andy boot up screen with no luck. I updated to 10.7.3, reinstalled chimera 1.9.1 from the ###### installer and with graphicsenabler=yes, I now have a working set of display options too. Woohooo! After a couple of weeks of trying to figure this all out and futzing with it, it looks like I have a working usable Hackintosh!
  6. I ran ###### again and reinstalled Lion. I then ran the P8P67 Pro installer package......and got a working bootable HDD OS X (after fixing the boot:0 errors again). I got working ethernet connection/internet, but sound was not working. I had to run ###### again to put on the ALC892 and get the sound working. I also could not get my NVidia GTX 560 working to get options in the display. I put on the graphics package from ###### and marked the graphicsenabler=yes for the andy boot up screen with no luck. I updated to 10.7.3, reinstalled chimera 1.9.1 from the ###### installer and with graphicsenabler=yes, I now have a working set of display options too. Woohooo! After a couple of weeks of trying to figure this all out and futzing with it, it looks like I have a working usable Hackintosh!
  7. Andy, I could not get SL working with the other guide..... It goes to boot from the HDD and all I get is a spinning disk and the apple symbol and it hangs there. The guess was that it does not like my video card- from other user's suggestions. (Gigabyte GTX 560). So without a working SL machine, how would I go about employing this guide? I have run ###### and can install Lion, but with the toosixy P8P67 Dlx guide, I get a KP after running ###### and still won't boot from the HDD. I tried running ######, installing Lion, and then running your pro package but it will not run or install...... Any suggestions or help?
  8. 3degree

    hangs at boot up

    Without a working Mac OSX installation, I won't even be able to download Lion from the Mac App store to even think about an installation!
  9. 3degree

    hangs at boot up

    Yeah, finally got the fdisk and dd boot1h install in terminal to allow me to boot the operating system from the HDD. I'm using a Seagate Barracuda 500GB but was still having the issue after the switch from the WD Green. I will try putting in the -v command. RRon-all the guides I see require a functioning version of Snow Leopard to install Lion- which I don't have.....
  10. 3degree

    hangs at boot up

    I've got an ASUS P8P67 Pro MOBO. I've started up with a REGAE'S bootloader, installed the retail Snow Leopard OSX, installed the 10.6.8 updates with Regae's before and after updates and then put on Andyboot's P8P67 Pro pckg. I've had to fight for days to get past the boot:0 error and boot:0 done hang. I was originally on a WD green but am now on a Seagate Barracude 500gb with same results. But I finally got it to boot to the HDD. Now it boots to the hdd BUT hangs up on the apple screen with the spinning disk and will not fully boot the Operating system. I can boot with the bootloader and get to the Snow Leopard disk. I have working sound. I have an ethernet connection, although it hangs up searching once I get past the original page load. I have a Gigabyte GV-N56GOC-1GI GTX 560. I don't have any choices in the display sections..... I have installed the NVIDIA CUDA pckg for the Mac. But I can't install ###### 4.3's support for GTX5xx cards as it looks like this is only for Lion. And i don't see a Mac driver for the GTX 560's...... I'm running 16GB RAM with an i7 2600k. So how do I fix it so that it fully boots....? Any suggestions for getting past the hang up screen? I searched and most of the posts I found are related to the apple screen hanging at the bootloader, not once the OSX has been installed. Thanks for your help in advance!
×