Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Kanger

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Perfect! Thank you mate! I am really happy, you helped me. See ya soon on insanely mac (obviously for the kext )
  2. Ok, so I have to download another mod or use the method you linked. Mmm, I prefer an already modified system like iaktos, because I don't have a mac or a friend with a mac :0 Which modified osx do you suggest?
  3. Thank you for the reply, but for now I'm blocked, is there way to get rid of that problem and continue the installation with iDeneb or it won't work on my MoBo?
  4. Hello there I'm new of this forum, but many years ago I got a Deneb 1.4 on a HP Laptop PC and I know something about computers. This time, though I tryied everything I read on the net, I can't manage to make iDeneb 1.6 work on my computer. These are the components of my computer Graphic Card: Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5 MoBo: Asus P8P67 RAM: 2x Corsair Vengance DDR3 1666MHz 4gb (So I have 8GB of ram) CPU: Intel Core i5-2500k LGA 1155 Hard Disk: Samsung (I don't remember the name, forgive me but I already started the installation and I can't enter in Windows 7, so I can't check the name) 320GB (the partition where I wanted to install iDeneb is 70GB and is set as active) Any help will be appreciated! I already put the AHCI mode in the bios, but everytime I try to start I get this: