Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About EnUfor

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I have been trying to make a hackintosh out of my laptop (Specs at bottom) using the retail 10.6.x disk and so far nothing has worked completely. I have had the most success with iAtkos S3 V2 but still remain stuck at the installation screen. I have been using iB`oot Legacy and notice that at the boot screen, it shows 2 harddisks with no names. When I finally get to the installation screen and load up Disk Utility it shows - 750 GB SATA -disk0s1 (greyed) -disk0s2 (greyed) -disk0s3 (greyed) -disk0s4 (greyed) When I go under the Partition tab, I cannot change any of the current partitions in any way. Yet when I load Disk management in Windows 7, it only shows - Disk 0 -System (199 MB) -C (200 GB) -Unallocated (498.44 GB) And in System Information it shows Partition Disk #0, Partition #0 Partition Size 992.50 KB (1,016,320 bytes) Partition Starting Offset 32,256 bytes Partition Disk #0, Partition #1 Partition Size 199.00 MB (208,666,624 bytes) Partition Starting Offset 1,048,576 bytes Partition Disk #0, Partition #2 Partition Size 200.00 GB (214,748,364,800 bytes) Partition Starting Offset 209,715,200 bytes Partition Disk #0, Partition #3 Partition Size 498.44 GB (535,197,245,440 bytes) Partition Starting Offset 214,958,080,000 bytes I am willing to erase my entire harddrive if I need to but would like to possibly try to avoid that. I have already searched around on Google and been trying everything to get this to work for a few weeks but I have not made any progress. Any help will be appreciated! HP Pavilion dv6t Quad Edition - Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel Core i7-2670QM (2.2 GHz, 6MB L3 Cache) [CPU-Z says its Sandy Bridge] 1 GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 Discrete Graphics 8 GB DDR 3 System Memory (2 Dimm) 750 GB 7200 rpm HDD So far from my post from http://www.tonymacx8...hp?f=34&t=54651 I have been only told to reformat everything, install snow leopard, and then windows 7 (I don't have a genuine W7 disk from HP but I have the pirated version). I would like to eventually try to upgrade to Lion but that is something to worry about later. I wanted to see if anyone has had the same problem or found alternate ways since I have not been given any option but to go in blind reformatting and erasing my HD and risk having an unbootable laptop for a few days. The reason why I have not been able to install Lion is because of the "PMAP_steal_memory" panic with already several arguments running for boot.