Jump to content
InsanelyMac Forum

kelvinafox

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About kelvinafox

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. kelvinafox

    Chimera 1.8.0 Not Loading on Lenovo ThinkPad T520

    I didn't follow any guide to do this, it was meerly trial and error on my part. I'll try my best to make a successful guide for you. It's going to take probably a week or so but I'm just letting you know I'm working on it.
  2. kelvinafox

    Chimera 1.8.0 Not Loading on Lenovo ThinkPad T520

    I found the solution. The problem isn't with Chimera, it's with the chipset and GUID partitioning. The chipset that ThinkPads only find MBR partitions using the BIOS bootloader. On my computer I have the HDD adapter for the Ultrabay (CD/DVD drive slot), therefor giving me 2 hard drives. On the HDD in the Ultrabay I made it into 1 MBR partition and installed Chimera on it and installed Mac 10.7 on the internal hard drive using GUID. If you only have 1 hard drive, you'll have to format a USB device to MBR and install Chimera on it. I hope that works for you.
  3. I have a Lenovo ThinkPad T520. When I select to boot off of the USB drive, the underscore blinks once and then returns me to the boot selector menu. The USB has OS 10.7.0 with Chimera 1.8.0 as the bootloader. System Specs: Motherboard: Intel® QM67 Processor: Intel® Core™ i7-2820QM (2.30GHz, 8MB L3, 1333MHz FSB) Memory: 8GB DDR3 - 1333MHz (2 DIMM Slots) Graphics: Discrete NVIDIA® NVS 4200M (1GB VRAM ) with Optimus™ Technology, Intel® Integrated HD Graphics
×