Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Pianetino

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Pianetino

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Ok guys, I dont know if I'm lucky but I managed to get both core working stable on nx7400. Tried to stress cpu with terminal command yes > /dev/null & yes /dev/null & and got no kernel panic. Tried to shutdown and reboot many time and again no problem at all. Snow Leopard 10.6.3 updated with combo 10.6.8. I'm using the notebook only with AC adapter cause I've lost the battery. Bootloader is chimera 1.9. In the attachment you can find the extra folder I'm currently using: Try and let me know if it work. Greetings Extra.zip
  2. Man, you made my day! I've been trying to make my Thinkcentre A52 8381 audio card to work, but I've only managed to show up volume icon with this kext: http://www.insanelym...showtopic=88597 Then, after reading your post and following your instructions, now my soundcard work... THANKS!!! Hackintosh: iATKOS V7 P.S.: For a working ethernet use BCM5751.kext
×