Jump to content

guzzimk

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About guzzimk

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. guzzimk

    Asus M4A87TD EVO

    Hi, i did it but the System stopps at "cant find root device" what was wrong? Thanx Markus
  2. guzzimk

    Asus M4A87TD EVO

    Hi, thank you! But the Asus M4a87td does Not have an Option for Hpet..... What shall i Do instead? Thanx Markus
  3. guzzimk

    Asus M4A87TD EVO

    Hello, i heard it is possible to install Mavericks on this Mobo: Asus M4A87TD EVO with AMD Phenom II and Radeon HD graphics, but wit hspecial BIOS-settings! Does someone know these setting? Please post me the settings ! Thanx
  4. Hallo, ich habe auf meinem System (Phenom II X4 965 BE, ASUS M4A87TD EVO, 8GB RAM) OS 10.8.4 installiert, nur die HD 5450 läuft nicht richtig, es gibt immer wieder Anzeigefehler in allen Programmen, die Auflösung (2560x1440) stimmt aber und die Bildschirm ID, im System ist die Karte als HD5000 mit den richtigen 1GB Speicher eingetragen. Anschluß an die DVI-Buchse mit VGA-Adapter. Wo kriege ich die richtigen Kexts, oder wie patche ich die DSDTs ? LG Markus
  5. guzzimk

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Hi, i installed my HD 3450 under 10.5.4 with 2 Kexts (LegacyRadeon.....and ktit.kext), the system recognises the graphic card but not the right amout of Vram (256 instead of 512MB). I only can change the resolution via the com.apple.Boot.plist, up to 1600x1200 but not the DisplayFrequency, it stays at 60Hz. Even the command 1600x1200x32@85 does not change the frequency. How can i change the frequency of the Display up to 72 or 85Hz ? (Works in Win7, CRT-display) Thanx Markus
  6. guzzimk

    ATI HD Radeon HD 3450

    Hi Friends, i was spending days and nights seeking for the right Kext for my ATI/AMD Radeon HD 3450 (AGP). Where can i find the right Kext for this graphic card, the link in this forum ("HD3450 runs!") doesnt exist any more ! I installed LegacyRadeon......kext and natit.kext, the system recognizes the HD 3450 (0x95c6), but i cant change the resolution! What can i do? greetings Markus
  7. Hi Friends, i was spending days and nights seeking for the right Kext for my ATI/AMD Radeon HD 3450 (AGP). Where can i find the right Kext for this graphic card, the link in this forum ("HD3450 runs!") doesnt exist any more ! I installed LegacyRadeon......kext and natit.kext, the system recognizes the HD 3450 (0x95c6), but i cant change the resolution! What can i do? greetings Markus
  8. guzzimk

    ATI Radeon HD 3450

    Hi friends, i was spending days and nights seeking for the right Kext for my ATI/AMD Radeon HD 3450 (AGP). Where can i find the right Kext for this graphic card, the link in this forum ("HD3450 runs!") doesnt exist any more ! I installed LegacyRadeon......kext and natit.kext, the system recognizes the HD 3450 (0x95c6), but i cant change the resolution! What can i do? greetings Markus
  9. guzzimk

    Chamäleon Bootloader

    Hi, Danke für die Antwort! Aber ich kann die Platte weder am Jmicron-Sata-II-Controller noch am ULI-Sata-Controller booten!? Meinst du das es trotzdem am SAtA-Treiber/Kext liegen könnte? Die Platte wird doch schon beim Booten nicht gefunden! Verwirrt..... LG Markus
  10. guzzimk

    Bootloader failure ?

    Hello friends, just finished the installation of Leopard on my old PC with ASRock 939 Dual Sata with AMD-Opteron and an 80GB-Sata-HD. But Leopard won't boot from the HD, it only starts when first a CD (f.e. nawcom) is booting and you can choose with F8 which partition to boot. I tried to activate the partition with "fdisk" but this ends sometimes with the "B0-Error", there is no other partition on this HD. How can i activate or install correctly the installed Chameleon-Bootloader ? (Win7 was working without problems on this HD before) What shall i do? (Installation of SnowLeopard did not work) Thanx ! Markus
  11. Hallo ihr Lieben, habe in langer Arbeit auf meinen Alt-PC (Mobo AsRock 939 Dual Sata mit AMD-CPU) Leopard inkl. Chamäleon-Bootloader installiert, wie in den Artikeln hier im Forum beschrieben. Leider läßt sich die Sata-Festplatte weder am Sata1 noch am Sata-II-Port booten. Wenn ich vorher über eine CD (z.B. Nawcom) boote bekomme ich die Festplatte zum booten in der Auswahl angeboten, dann bootet er auch normal von der Festplatte mit Leopard, läuft dann auch ohne Probleme. Ist der Chamäleon-Bootloader defekt ? Habe auch versucht mit Fdisk die Platte zu aktivieren, das endete auch mal mit dem B0-Error. (Wollte eigentlich SnowLeopard installieren, ging aber nicht) Was soll ich machen ? Danke und LG Markus
  12. guzzimk

    Leo4All v4.1

    Hello, for my ASRock 939Dual Board i need to download the Leo4AllV4.1, but i can't find it in the Net, all the torrents are down, where can i find a link to download the iso/zip/rar ? Thanx Markus
×