Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Mo Facta

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Mo Facta

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Just got my xx21 working with Chun Nan's rev 6 kexts. Thanks Chun Nan! Cheers
  2. Intel 2200BG Wireless Driver

    So did this work for you guys? I have the same card with similar problems.
  3. Hi all, As I stated in my other thread regarding the cardbus problems I'm having, I'm also having issues with my wireless card. It is a in Intel PRO Wireless 2200BG. I tried using iwidarwin for 10.5 (I haven't tried for 10.4 yet) and had limited success. It recognizes the card and even detects my wifi network but when I go to network preferences to apply the changes to the new hardware, it crashes. In the crash report it gives this error: exc_bad_access (sigbus) Is it possible to accomplish "apply" in the terminal? If not, what are my options? Is there any other way to get this card working? Any help would be appreciated. Cheers
  4. Hello all, First time poster here but I have used the resources on this forum for a while now and my gratitude goes out to all involved. Thanks so much! After successfully using iDeneb 1.3 to install Leopard 10.5.5 on my old HP Compaq NC6110, everything works except two things: wireless and the PCMCIA slot. The PCMCIA slot wouldn't be a problem although I really need it because my USB ports on this laptop are blown (don't as) and I have no USB connectivity. It is my aim to use the PCMCIA slot with a NEC USB 2.0 card. The controller for the cardbus is a TI xx21. After finding ~Eureka's sticky thread here: http://www.insanelym.../page__st__1060, I tried installing revision 7 and 8 of Chun-nan's IOPCCardfamily kexts but it causes OS X to freeze on the white apple screen. However, I can see that something is working because power is getting to my external USB drive that wasn't getting there before I installed the kexts. Booting in verbose mode it says something like (and I'm paraphrasing here. I'll check again tonight after work and post the verbatim error message): timeout waiting for bit 0x000000002. Any help would be appreciated. Cheers