Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

eXcalibUr88

Members
  • Content count

    98
  • Joined

  • Last visited

About eXcalibUr88

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pilipinas
  1. have not heard of any solution so far for this card (0x4e50). This is the only thing left not working on my laptop. vid card is kind of old but it is still capable of runnung qe and ci..
  2. will be more than happy to test this. Your releases have always been perfect for my rig.. especially the vid card. pm sent.
  3. Free iPhone Ringtones

    tried your method and sync but cant find the ringtone in my iphone. using 1.1.4
  4. Jailbreaking an iPhone on Hackintosh?

    used my hackintosh as well to jailbreak my iphone. used the ziphone and iPlus methods and both worked. it is safe. tried to restore as well and it also worked. you should be fine.
  5. help in setting adhoc network

    i'm sorry. i forgot to mention. i am using JAS 10.4.8 updated to 10.4.9. i should update my sig. any suggestions? thanks!
  6. Hi! I have been trying to share my highspeed connection from my ethernet to my iphone. I have a hackintosh using intel 2200. I installed iwi2200.pkg for the driver and it comes with NSGUI to change some settings. i changed the mode to adhoc (ibss) and created a network. an ip address was assigned then i went to system preferences > sharing > and shared my ethernet connection to built-ethernet en1 (wireless). the iphone detects the network but cant connect to it. any ideas on how to make this work? tia
  7. ATIRadeon9700 Patch?

    keep us updated numberonekiwi.. thanks!
  8. the wiki is a good place to start.
  9. ATIRadeon9700 Patch?

    are their any real macs with the same card that we have that can also run leopard?
  10. i have a question please answer me

    zephyroth for amd. searching the forum and checking the wiki is where you need to start looking for answers.. possibly the reason why people don't answer you is because your question have been asked already and ahs been answered several times..
  11. Change Boot logo!

    excellent app! will try this when i get home.. thanks
  12. ATIRadeon9700 Patch?

    im more than willing to help to get this project done! count me in. let me find some resources. i think this will be very helpful. http://developer.apple.com/documentation/D...bout_kexts.html
  13. Realtek AC97 built-in Audio

    I have the same sound card. I experienced the same problem whe I installed xXx 10.4.10, I just replaced the AC97 audio kext with the one from 10.4.6 and it worked great after.
  14. ATIRadeon9700 Patch?

    Hi wark1970! Our systems are very identical. I tried Kalyway 10.5.1 and was able to install it. I just need to use AppleSMBIOS from paulicat to get it to boot but the system is almost unusable because of the lack of QE/CI for our cards. we might be stuck with tiger. Hope someone can come up with a solution and I think everyone who posted here in this thread are willing to help.
  15. largo, i dont have an nc series laptop but i thought my sse2 laptop will not be able to handle leopard. tried brazilmac and toh and it wont even boot the dvd.. only the kalyway resolved it.. i think you should try it. it should work for you.. just my two cents.
×