Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

SmrtMouth

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About SmrtMouth

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Steam games work on my hackintosh in sinetek's kernel. I can run Portal 2 and Team Fortress 2 just fine. For some reason Final Cut Pro X gives me a kernel panic when I do anything in it. It launches though. iLife apps seem to work now. Final Cut Pro X is the app I really want to use. It won't work. Can anyone help me out?
  2. Okay I seem to have fixed the slow motion issue. I reinstalled completely and tried booting without busratio=14 and now it seems to be working fine. My only remaining problem is that apps are still crashing. iMovie will not even open, GarageBand doesn't let me export, QuickTime Player crashes if I record an onscreen video, etc. I'm really stumped. Is there something I'm missing?
  3. Nope no errors. It boots but it is super slow. I don't think it is my dyld causing this. Just to add, when I boot without busratio=14 and without -v, the spinning loading wheel loads normally but then I get a kernel panic. When I boot with busratio=14, the spinning loading wheel looks like its in slow motion, but I can boot into snow leopard.
  4. Getting a kernel panic upon boot with sinetek kernel, then my computer instantly reboots after it flashed on the screen. Not sure what is causing this. I tried booting with -v -f npci=0x2000. Any ideas? My dyld was patched successfully. EDIT: I can boot when setting my busratio=14 but then it is super slow like before . On a side note I am not using a DSDT. I'm not even sure how to compile one. Could this fix my error. My problem seems to be processor related.
  5. Sorry I have not replied. I was studying all week for an important exam. Turns out I was using nawcom's kernel. I will try AnV's kernel later on and I will post back my results. Thanks a bunch !
  6. WOOHOO got it booting on my AMD Phenom II X4 830 processor!!! I couldn't get amd_insn_patcher to work correctly though, kept getting a "No code signature found" error or something so I downloaded the patched QuickTime components on the first post of this forum. I was able to successfully patch the "dyld" file but not the "libSystem.B.dylib" file. Would it be possible for someone to upload their patched dyld files or would that not work on my PC? I can boot with 8GB RAM recognized but it is slow and sluggish, plus apps crash so I have to use maxmem=4096 for now. Other than that it boots fine ! Could anybody help me out?? EDIT: Uh, okay now sinetek's kernel is extremely buggy for me even with maxmem=4096. I can boot but no apps work and its really, really slow. 64 bit is enabled though. Can ANYBODY help me? I'm pretty sure this is due to the amd_insn_patcher. It just will not work for my system. PLEASE someone help me out here! Specs: ECS A885GM-A2 motherboard AMD Phenom II X4 830 @ 2.8 Ghz (stock, will overclock soon) 8GB DDR3 RAM Gigabyte ATI Radeon 6770 GPU flashed to Radeon 5770 (full QE/CI and 1920x1080 resolution)
  7. iLife '11 Apps crashing on AMD

    Please somebody help? I've been struggling with this for months to no avail. This happens with other apps too like Final Cut Pro X and Adobe Premiere Pro CS5. I have exactly 4GB RAM so I don't see why the apps are crashing. I'm using bootflags -force64 maxmem=4096 and a couple of others.
  8. Fixed with AppleAzaliaAudio.kext
  9. iLife '11 Apps crashing on AMD

    Anyone?
  10. Hello. I have a functional AMD Snow Leopard hackintosh (10.6.8) with working drivers and all (Full QE/CI, working sound, etc.). Most apps work without crashing with the exception of the iLife apps. GarageBand seems to be working without difficulty. iMovie works but I can't export any videos (it just crashes). iPhoto crashes right when I try to import photos. I have not tried iDVD but I don't plan on using it either. Is there something I need to patch to get them to stop crashing? Do they crash due to the lack of SSSE3 support in AMD's? Is there any fix? Does anyone else experience this problem? Please help, I am really frustrated. I really want to get iLife to work so I can introduce my little brother to video editing and music.
  11. I am ripping my hair out right now. I can't get audio to work on my Gigabyte GA-MA78LM-S2H. I'm running an AMD Hackintosh Snow Leopard 10.6.6. I tried following a forum in here about the ALC888b but the kexts I was told to install did not work. Out of desperateness, I tried installing VooDooHDA audio kext. Guess what? It didn't work! When I go to Sys Prefs-->Sound, there are no devices listed under Output or Input from both the ALC888b kext and VooDooHDA kext. I don't know how to edit my DSDT. I've tried following guides but they were very confusing. Can anybody please help me? EDIT: I am willing to upgrade to 10.6.8 if that is required.
×