Jump to content

xDeepS

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

About xDeepS

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday July 8

Contact Methods

  • MSN
    xdeeps@hotmail.com
  • Skype
    xxdeepxx.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Web Design. Geek stuff. Tweeting.
  1. Haha forgot I was talkin to a mod xD
  2. I have an Asus X53S Notebook. Mac and Windows set to dualboot Here's how I installed it: Installed Windows 7 Install Lion on top of it under a partition. Boot broke and I got boot0 errors so I had to manually install Chameleon. (I have one of those 4kb harddrives) So it all works now. When I turn it on boot0 flashes and Chameleon loads. Had issues with Windows Hibernation which I solved in this thread of mine: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=277733&hl=&fromsearch=1
  3. You should give it a try. Gets you heavy geek points among your friends
  4. Oh and incase the situation was worse, keep Chameleon installed on a USB stick just in case. Has helped me manyy times!
  5. Woo now this was a fun experience. All works well. Thanks Gringo Vermelho!
  6. Ah.. almost there. So after installing Chameleon to boot0md do I set Windows partition as active? Or let it be..
  7. Hey guys, I have Lion working and Chameleon is set as the bootloader. I boot into Windows via Cham but Windows can't hibernate. I have it installed on one HD. Here's how I installed it: Installed Windows 7 Install Lion on top of it under a partition. Boot broke and I got boot0 errors so I had to manually install Chameleon. (I have one of those 4kb harddrives) So it all works now. When I turn it on boot0 flashes and Chameleon loads. So what could I do? I am thinking to set the Windows partition active... but then Chameleon wont load and Ill have issues booting into Lion. Kinda confused. Help? Thanks
  8. [Solved][Contains Fix] boot0 error

    Solved it via this tutorial: http://www.macbreaker.com/2012/02/hackintosh-boot0-error.html Thank you for your replies guys, appreciate it!
  9. [Solved][Contains Fix] boot0 error

    I tried the Utility. It doesn't work. And read the rules, my bad.
  10. [Solved][Contains Fix] boot0 error

    It was a no go... I went ahead and wiped HDD and reinstalled Lion. Just Lion. No partitions. I still cant boot. I get: boot0: GPT boot0: testing boot0: testing boot0: error I have cham on a USB and it boots well from it. Its weird. I even tried ###### to install Chimera. Meh Why'd it censor ########?
  11. So here's the scenario: I got Lion installed on my laptop. But I cannot boot into it. I had Windows 7 installed and I cant afford to get rid of it. It boots into Win7 properly. I tried to install Chameleon via Windows but it was a no go. I have to put the dvd in, press F8, and then select Mac on there. Idk why. Anyway tips/help?
  12. 520MX

    So I need help getting it started. Right now Indel HD 3000 works. I di my research and there are many deadends on google. Here's a few interesting threads: http://macmanx86.blogspot.in/ -- He lists 520MX. http://forge.voodooprojects.org/p/chameleon/issues/217/ -- " Now i can see in the About This Mac, the Display is labelled as "GeForce GT 520MX" but still i keep on getting the same error every time." http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=2532&page=3 -- this may help too.. So anyone wanna point me in a good direction? Kinda a newbie but do get technical stuff.
  13. I think this might help me but Idk how to install it, anyone help? http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=2159&page=2 And heres a video of what happens: http://www.mediafire.com/?can1vm1vcydhyoz
  14. Info geforce gt 520 mx

    I just got it and I cant get post installation, can any of you help me select the options in the Customize menu? I made another thread with my error :/
  15. I have an Asus X53S Series Laptop. Its an i5 and has a 1GB GT 520MX. I am trying to install iAtkos S3. I have tried all possible flags. -x -f -v. After the verbose output the screen just goes blank. I selected the bootloader as Chameleon 5.. btw its iAtkos S3 v2 Took me a bit to get the final error before the blank screen:
×