Jump to content
InsanelyMac Forum

ryanch94

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About ryanch94

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Okay, I'll try to reinstall and see if it works then. Thanks for trying to help anyway
  2. Hi, I tried the DSDT patch (used the usb_7-series.txt patch in the same repo instead of the one you linked as my chipset is HM76) and it didn't work, still the same problem. Any ideas? Thanks for the help.
  3. So I've got my hackintosh laptop (Asus K55A-253sa) almost completely working, the only problem is with my USB ports. This laptop has 2 USB3.0 ports and 1 USB 2 port. If I boot the system with no USB devices plugged in, USB doesn't work at all in the OS itself (it doesn't even seem to send power to the devices), if I start the system with a USB device plugged in, all the ports work fine, but if I unplug every USB device while the system is booted the ports stop working again. I've tried every combination of USB relevant flags in my Clover config (Inject USB, Fix ownership, FixUSB, etc.) but nothing seems to fix it. It worked fine when I was using Chameleon. Any ideas? Thanks. My Clover config.plist: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>DropOEM_DSM</key> <false/> <key>Fixes</key> <dict> <key>AddDTGP_0001</key> <true/> <key>AddHDMI_8000000</key> <true/> <key>AddIMEI_80000</key> <true/> <key>AddPNLF_1000000</key> <true/> <key>DeleteUnused_400000</key> <true/> <key>FIX_ACST_4000000</key> <true/> <key>FIX_ADP1_800000</key> <true/> <key>FIX_INTELGFX_100000</key> <true/> <key>FIX_RTC_20000</key> <true/> <key>FIX_S3D_2000000</key> <true/> <key>FixAirport_4000</key> <true/> <key>FixDarwin_0002</key> <true/> <key>FixDisplay_0100</key> <true/> <key>FixFirewire_0800</key> <true/> <key>FixHDA_8000</key> <true/> <key>FixHPET_0010</key> <true/> <key>FixIPIC_0040</key> <true/> <key>FixLAN_2000</key> <true/> <key>FixRegions_10000000</key> <true/> <key>FixSBUS_0080</key> <true/> <key>FixShutdown_0004</key> <true/> <key>FixUSB_1000</key> <true/> <key>NewWay_80000000</key> <true/> </dict> <key>Name</key> <string>DSDT.aml</string> <key>ReuseFFFF</key> <false/> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>SSDT</string> <key>TableId</key> <string>CpuPm</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>SSDT</string> <key>TableId</key> <string>Cpu0Ist</string> </dict> </array> <key>HaltEnabler</key> <true/> <key>SSDT</key> <dict> <key>DropOem</key> <false/> <key>Generate</key> <true/> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>kext-dev-mode=1</string> <key>Debug</key> <false/> <key>DefaultLoader</key> <string>boot.efi</string> <key>DefaultVolume</key> <string>LastBootedVolume</string> <key>Legacy</key> <string>PBR</string> <key>Secure</key> <false/> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> <key>XMPDetection</key> <false/> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>USB</key> <dict> <key>FixOwnership</key> <false/> <key>Inject</key> <false/> </dict> </dict> <key>GUI</key> <dict> <key>Mouse</key> <dict> <key>DoubleClick</key> <integer>500</integer> <key>Enabled</key> <false/> <key>Mirror</key> <false/> <key>Speed</key> <integer>8</integer> </dict> <key>Scan</key> <true/> <key>ScreenResolution</key> <string>1366x768</string> <key>Theme</key> <string>embedded</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <true/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>ig-platform-id</key> <string>0x01660003</string> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>AsusAICPUPM</key> <true/> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>MLB</key> <string>C02032109R5DC771H</string> <key>ROM</key> <string>UseMacAddr0</string> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>21/03/12</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>MBP91.88Z.00D3.B00.1203211536</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-6F01561E16C75D06</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BoardType</key> <integer>10</integer> <key>ChassisAssetTag</key> <string>MacBook-Aluminum</string> <key>ChassisManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ChassisType</key> <string>08</string> <key>Family</key> <string>MacBook Pro</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>Mobile</key> <true/> <key>ProductName</key> <string>MacBookPro9,2</string> <key>SerialNumber</key> <string>C02KX348DTY3</string> <key>Trust</key> <false/> <key>Version</key> <string>1.0</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>Yes</string> <key>InjectSystemID</key> <true/> </dict> </dict> </plist>
×