Jump to content

Kio​

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Kio​

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 03/12/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. With mach_10_9_2__fx_bronya_rc6 have this graphics (nVidia 9400 GT 512MB) problems with flash videos and Photoshop CS6 crash/close when launch the app. (Phenom X6 1055t - Gigabyte GA880 GM USB3) subir imagen
  2. What kernel used by default? Some direct link? I have tried several kernels and they all give me the same problem with flash and somes adobe apps. (PSCS6, PSCC...)
  3. Hi spakk! Do you had problems using these kernels with the latest version of flash player (13.x)? (artifacts, green lines, etc?)
  4. Flash player 13 error

    Hi! Someone is having problems with flash player version 13.x? Versión X.201 work, but I have "Green" graphic issues on the player. Have Mavericks on AMD
  5. [AMD] Mavericks Pre-release Testing

    Final combo update 10.9.2 run fine on my AMD Phenom x6 & Gigabyte GA 880GM USB3. Install update and replace System.kext and Sandbox.kext from 10.9.1 and backup my kernel (Run fine in 10.9.0 and 10.9.1). Reboot and everything is ok. My Boot: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>y</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>y</string> <key>Kernel Flags</key> <string>-v npci=0x2000 dart=0</string> <key>Timeout</key> <string>20</string> <key>UseKernelCache</key> <string>y</string> <key>GUI</key> <string>No</string> </dict> </plist> mach_kernel v2.zip
  6. graphic issues

    Hi! Kernel bug. Try this. (Please, backup the old kernel) My org.chameleon.Boot.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>y</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>y</string> <key>Kernel Flags</key> <string>-v npci=0x2000 dart=0</string> <key>Timeout</key> <string>20</string> <key>UseKernelCache</key> <string>y</string> <key>GUI</key> <string>No</string> </dict> </plist> mach_kernel v2.zip
  7. Hi! Everything ok in Mavericks 10.9.0 on my AMD Phenom x6, but the only thing is when I launch a site from Top Site on Safari
×