Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Unoquadium

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  1. This worked great for me, here are some specs: Gigabyte GA-X58A-UD3R Rev 2 (No DSDT!) Intel i7 950 10GB DDR3 @ 1079MHz 2 7200rpm sata hard drives and 1 Corsair M4 SSD with TRIM support through [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] ATI Radeon HD 6770 flashed as 5770 to work OOB (dual monitors working) ALC889 audio installed with ######## (select drivers & bootloaders -> kexts & enablers -> audio -> realtek alc8xx -> unified device injector -> alc8xxHDA, then applehda rollback one level up, and finally non dsdt hda enabler -> alc889) RealtekRTL81xx pkg enabled ethernet Some notes: I used the latest version of the Chameleon pkg which I found at http://www.osx86.net...ootloaders.html Sleep does not work, but display sleep does, so turn off the system going to sleep in power options if you don't want the computer to require a reboot
  2. Alright so I finished installing Lion on my computer using this guide up to [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], which I did not run. Instead of [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] I installed MyHack (Chameleon + Extra) and applied the graphics mode fix found here for a successful bootloader install and no safe mode needed. I also inserted GraphicsEnabler=No into the boot flags so it would boot. It does not boot without that. After rebooting I installed this Realtek LAN driver and Voodoo HDA for sound and network. Works so far. I installed no DSDT files. I have 2 obstacles left on my road to OSX86 stablilty: - I have a PS/2 keyboard - Graphics I tried installing kexts for PS/2 support but none of them worked. If anyone got this working and can provide a guide, that would be nice. As for graphics, I have one XFX Radeon HD 6770 and one Sapphire Radeon HD 5770 crossfired together, the 6770 is connected to 3 monitors (one by HDMI, one by DVI, and one by DisplayPort) and the 5770 has nothing connected to it. I want to get all 3 monitors working and I'm willing to flash the graphics cards' bios if needed. I need a step by step guide on how to get this working since I don't have much experience with kext injections and the such. Thanks!