Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Mustafa Senhelvacilar

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Mustafa Senhelvacilar

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. OPTIMUS HD3000 WITH GT555m DOES NOT WORK CORRECTLY! HELP!

    It is not working system boot normally, without any panic. but when the system bring the login screen, screen is crazy, white-red-blue-gradient colors change consecutively. in other hand, i was reinstall the 10.7.3. niresh edition with pick the intel HD graphics, system sees İntel HD graphics 761 MB but cannot change the resolution! (only resolution 1024x768) i'm very tired!
  2. OPTIMUS HD3000 WITH GT555m DOES NOT WORK CORRECTLY! HELP!

    Hi, i have a system; Acer Aspire Ethos 8951G :: Processor = Intel Core i7 2630QM 2 GHz :: Mainboard = Intel HM65 :: Memory = 16384 MB, DDR3 SDRAM-PC3-8500-1066 MHz :: Graphics adapter = NVIDIA OPTIMUS TECHNOLOGY WITH CUDA - INTEL HD3000 GRAPHICS WITH NVIDIA GeForce GT 555M :: Soundcard = Realtek High definition audio :: Connections = 3 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 Firewire, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, 1 eSata, Audio Connections: 1 line in, 1 line out, 1 S/PDIF, Card Reader: MMC, SD Memory Card, xD-Picture Card, Memory Stick, Memory Stick Pro, SDXC, 1 Fingerprint Reader, :: Networking = Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN (10/100/1000MBit), Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter (bgn), Bluetooth 3.0 + HS Bluetooth :: Optical drive = Mat{censored}a BD-MLT UJ240AF i tried to install many times lion 10.7.3. Everything works, wifi-ethernet-webcam-sound... EXCEPT intel HD3000 graphics. Suprisingly system install Nvidia GT555m to see GT450m! when i install osx, i checked intel hd3000+nvidia options, seems nvidia installed, but for HD3000 "no kext loaded" and of course only resolution 1024x768... I saw some users has full accelarated HD3000. I think I'm doing something wrong! please help me! because i'm very tired to search and try and re-install the osx! Thanks.
  3. Alienware m14x i7 2630qm gt555m

    Hi, i have a system like yours; Acer Aspire Ethos 8951G :: Processor = Intel Core i7 2630QM 2 GHz :: Mainboard = Intel HM65 :: Memory = 16384 MB, DDR3 SDRAM-PC3-8500-1066 MHz :: Graphics adapter = NVIDIA GeForce GT 555M :: Soundcard = Realtek High definition audio :: Connections = 3 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 Firewire, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, 1 eSata, Audio Connections: 1 line in, 1 line out, 1 S/PDIF, Card Reader: MMC, SD Memory Card, xD-Picture Card, Memory Stick, Memory Stick Pro, SDXC, 1 Fingerprint Reader, :: Networking = Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN (10/100/1000MBit), Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter (bgn), Bluetooth 3.0 + HS Bluetooth :: Optical drive = Mat{censored}a BD-MLT UJ240AF i tried to install many times lion 10.7.3. Everything works, wifi-ethernet-webcam-sound EXCEPT intel HD3000 graphics. Suprisingly system install Nvidia GT555m to see GT450m! when i install osx, i checked intel hd3000+nvidia options, seems nvidia installed, but for HD3000 "no kext loaded" and of course only resolution 1024x768... I saw you work full accelarated HD3000. I think I'm doing something wrong! please help me! because i'm very tired to search and try and re-install the osx! Thanks.
×