Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About milk!

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. some trouble with HD5470M

    thanks 1st post updated
  2. some trouble with HD5470M

    np I will look for a solution but anyway, can I see ur ioreg dump?
  3. some trouble with HD5470M

    first post updated added some crazy guesses yep I saw this post many times, but I still cant get my monitor work and I cant update my system to ML, installer doesnt start - permanently reboot
  4. some trouble with HD5470M

    I no longer perceive chameleon as the good bootloader, using the development of my compatriot - clover
  5. some trouble with HD5470M

    hello everyone I have laptop with HD 5470M (yes, I understand that this is a worn out topic) Clover patches my Ati5000onnetors (replaces senseid) and after boot I see something like this thus accelerating work, tests show good results, but output to the screen is wrong image distortions like this: let our original image is 1234 1234 the monitor turns 13 24 13 24 13 24 13 24 I hope you will understand in addition, I have added my EDID, but it did not help my system is 10.7.5 help find solutions to this problem if necessary, Im ready to provide all the required data upd. my guesses are wrong I try to describe all of I did step by step 1. Lion clean install and upgrade to 10.7.5 using Clover 2. dump vbios (again with Clover) and use decoder tool and tried to make your own frame buffer by instruction of Mucha get something like this 02000000400000000901000010000007 //LVDS 00080000000200000001000011000101 //HDMI 10000000100000000001000000000204 //VGA 3. in Clover config.plist put this section <key>FBName</key> <string>Hoolock</string> <key>GraphicsInjector</key> <string>Yes</string> <key>LoadVBios</key> <string>Yes</string> and use included kext patch for ati conroller like this <key>ATIConnectorsController</key> <string>5000</string> <key>ATIConnectorsData</key> <string>000400000406000000010000210305010004000004060000000100001102040204000000140200000001000002040103</string> <key>ATIConnectorsPatch</key> <string>020000004000000009010000100000070008000000020000000100001100010110000000100000000001000000000204</string> but after boot I got black screen without backlight then I tried replace only senseid and i get something like a picture at the beginning ioreg.zip