Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About guigamenge

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. System just starts with the modcd

    sorry for this newbie question, but i`m new to hackintosh and i don`t know where to input bootflags... PS: I`ve tried to boot using the hazard CD and as the Empire EFI, it didn`t work... I can only boot using modcd..
  2. System just starts with the modcd

    AMD Phenom II 955 BE ATI HD4870 Asus M4A785TD-V EVO I`ve used this one in portuguese: http://www.insanelym...howtopic=214301 I think is some bad configuration of the display. The resolution is really bad Note: I`m online using it, so the network drivers are ok Basically what i`ve done to install was, burn the modcd and have created a pendrive with the SL install. So i`ve formatted my HD and installed it with no problem. Then i`ve installed myhack and chamaleon, and tried to restart without modcd, but it never works
  3. I have installed the chamaleon correctly, it pops up, but when i press start on my choice of boot, the computer restarts.. It seems to be happening an error.. I just cant solve it without seeing the log... What problem is this? Does it happens commonly? thank you and sorry for my english
  4. Instalação do Snow Leopard via USB

    to tendo esse erro na hora que acesso o pendrive pelo empire