Jump to content

Manolis Yousmallvan

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Manolis Yousmallvan

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I guess i could call a friend who has a mac.
  2. OK. I formated the disk as hfs+ using the live cd. Now i don't really understand what i'm doing. loop0 says it's busy. i tried to use loop1 but when i try to mount it says wrong fs. here's my terminal screenshot. I downloaded another iso for 10.6 snow leopard. So typed the 10.6.0 retail dvd commands.
  3. OK. I followed every step in the guide but ubuntu is kidding me. Everything was ok since the mkfs.hfsplus thing. It is in sbin but it can't find it. What's going on? Gparted didn't let me fortmat the drive as hsf+ for the same reason. Cdisk seems to work but when i see the drive in Gparted it is shown as unknown.
  4. Ubuntu is already installed on the disk i'm gonna later install mac os. We just need ubuntu to make the boot drive, right? I'm gonna save all my files from the wd on the windows disk. Hope we won't mess up with this disk. I also found a retail DVD of Snow leopard 10.6.8. Waiting for your instructions. THANK YOU SO MUCH.
  5. I have a wd my passport 500GB but i have other files in there. I never tried to use USB installer so i don't know if these files are a problem. I don't have linux but if you think this is gonna work there's no problem installing ubuntu in a partition. So what do i need? Thank you.
  6. Hello there. I'm new to hacintosh. I have an [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] cd and a Snow leopard 10.6.6i by Hazard. I installed 3 times so far and seemed nothing to work on the the first boot after the installation. During installation I choose Mac os extended journaled as in your instructions. I got a panic "version mis-match between kernel and CPU". I tried to boot with pmVersion=0 and I didn't get the panic. The grey screen with the grey apple logo came up and the spinning circle below it. At first,I thought it worked, but a few minutes later the spinning circle froze and I started hearing the welcome intro song without seeing anything. Some minutes later told me to restart my computer pressing the power button. Is there there any fix for my problem? I wish I could try your way but my DVD recorder is not working. But reading is ok. I have a Sony vaio vgn-ar71s. CPU: intel core 2 duo T9300, enhanced speedstep technology, 2.5GHz Memory: 4GB HDD: 500GB (raid 0 2x250gb) Not on raid 0 anymore since I use the first one to install mac os and in the second one windows 7 is already Installed. Graphics: Nvidia GeForce 8600M GT GPU. Thanks in advance.
×