Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

antony617

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About antony617

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. The dongle worked fine in Lion, after all the work upgrading my hackintosh to ML, the dongle don't work anymore. I tried to uninstall the driver and install the latest one from the Ralink website, the Wireless Utility just doesn't show up after reboot, no Wireless Adapter option in Network Preference as well. Anyone using DWA-140 and working on Mountain Lion? Spec: OSX 10.8 with Kakewalk Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Intel i7-2600 8GB DDR3-1600 ADATA 120GB SSD-S511 ASUS HD6870 1GD5
  2. Hi all, I'm a newbie to OSx86, just built my own hackintosh days ago.I use Kakewalk 4.1.1 to install OSX 10.7.2, and everything works fine. However I found that when I use Google Chrome to open web media, such as Flash or HTML5 in Youtube, it just freezes my Mac, only the mouse works but everything else freezes. in console/kernal.log, I found this: Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: stampWait: Overflowed checking for stamp 0x31f on Main ring: called from Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: timestamp = 0x0282 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: **** Debug info for apparent hang in Main graphics engine **** Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: ring head = 0x00400420, wrap count = 0x 2 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: ring tail = 0x00003090 ring control = 0x00003001 enabled, auto report disabled, not waiting, semaphore not waiting, length = 0x004 4KB pages Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: timestamps = 0x0282 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: Semaphore register values: Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: VRSYNC: (0x12044) = 0x282 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: BRSYNC: (0x22040) = 0x0 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: RVSYNC: (0x 2040) = 0x0 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: BVSYNC: (0x22044) = 0x0 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: RBSYNC: (0x 2044) = 0x1 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: VBSYNC: (0x12040) = 0x0 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: kIPEHR: 0x7a000003 Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: kINSTDONE: 0xffffffff Jan 7 14:48:51 Antonys-Mac-Pro kernel[0]: kINSTDONE_1: 0xbffaffff In Safari/Firefox everything works fine. Any ideas? Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 ASUS HD6870 Intel i7-2600 ADATA 511 120GB SSD 8GB 1600MHz RAM D-Link DWA-140 Wireless-N adapter OS X 10.7.2 (Installed with Kakewalk)
  3. 有香港人嗎?

    剛剛砌了一部hackintosh,解決問題中…
×