Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About simothebest

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Prodotti in vendita anche singolarmente, prezzi aggiunti al topic iniziale
  2. Al momento preferirei vendere tutto insieme in blocco... Il prezzo poi mi sembra molto buono non vuoi un bel mouse di scorta per ogni eventualità??!
  3. ciao a tutti, come da titolo vendo: - Tastiera Apple Wireless: tastiera originale della Apple, bluetooth layout ristretto (è quella che vendono senza tastierino numerico) NUOVA e ancora da scartare. - Apple Mighty Mouse: Mouse classico Apple originale con cavo USB, 2 tasti + rotellina e tasti laterali per exposè/programmabili a pressione. Nuovo usato solo per provare se funzionava condizioni quindi PERFETTE. Del mouse purtroppo non ho la scatola perchè fa parte del bundle Mouse + Tastiera degli iMac. Vendo causa inutilizzo. Gli articoli vendono venduti in blocco a: 70€ + S.S. I prodotti vengono venduti anche SINGOLARMENTE al seguente prezzo: Tastiera: 50€ + s.s. Mouse: 20 € + s.s. Appena possibile posto le foto, i prodotti cmq sono NUOVI e non hanno alcun tipo di usura o utilizzo. Condizioni: - Code brevi max 24h - In vendita ovunque - i riservo di ritirarli dalla vendita in qualsiasi momento - Precedenza assoluta allo scambio a mano a Milano - NON SI ACCETTANO SCAMBI - Pagamento tramite Postepay o bonifico (preferita postepay per motivi di celerità) - Garantisco e richiedo massima serietà
  4. Nvidia GTX 460 QE/CI correctly enabled?

    i have add the ID but seems that AGPM won't load (i saw that with Kext Wizard) maybe there is some other kext that prevent at AGPM to load?
  5. Nvidia GTX 460 QE/CI correctly enabled?

    i have put back AGMP and change MacPro4,1 to MacPro3,1 the issue come only when i open the launchpad for the first time then if i open it again it's work very smooth.... Also i noticed this at the login where there is the grey screen with the apple logo and the wheel loading after that come only a grey screen without any logo and after that (it stay only few second) Lion start. It's normal that grey screen without anything on it? about the ID system information say 0x0e22 that's seems right to me! i have to add it in some other file? (i already have it on chameleon.boot.plist) edit: changed on AGMP under MacPro3,1 the default device ID and insert mine (0x0e22)! update later with news thx for helping
  6. Nvidia GTX 460 QE/CI correctly enabled?

    ok so i confirm that my card have ID Oe22 but you talk about App Store Lion... i have installe Lion GM this can be the issue? i have GraphicsEnabler=y on my chameleon.boot.plist and infact i have full resolution! Nevermind about freeze actually they never happened... I also think that my problem is related to powermanagment but i don't know how to solve it! i haven't APGM.kext because i remove it (still have a backup) and also removed NullCpuManagment.kext any advice??
  7. First of all hi to everyone! This is my first topic and i want to thanks all of you I have succesfully installed Mac OS X Lion on my system using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] + [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. By the way my MB isn't on the DSDT database of Tonymac so i use [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] in order to install the essential kext in my system. I have also installed COMBO update to 10.7.2 and make working my Audio card and Ethernet card. After this i got a full resolution with my graphic chard (GeForce GTX 460) but i notice some sort of lag when i launch the Launchpad application: is like that during the transition the launchpad animation is not very smooth and seems laggy! but if i open the launchpad 3-4 times in a row the animation became very fluid, but if i stop use launchpad and try again after few minutes the animation became laggy again! After noticed this i start to try to resvolve the problem and i have done this: 1 - install the Fermi fix from [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and now i can run Luxmark 1.0 without any kind of errors 2 - install Cinebench and run with a result of 35 fps (approx) 3 - install CUDA driver from nvidia After that nothing change and the Launchpad animation is still laggy on the first use. So i heard about APGM.kext and i delete it but this change nothing maybe because i have MacPro 3,1 identifier and the APGM will not load with that identifier.... (that's correct??) Finally i try to delete the NullPowerManagmentCPU.kext (installed via [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]) and i noticed that now the animation is laggy only for the first launch and after that it run very smooth! (previously, in order to became fluid,i have to start launchpad some time, like 4-5, in a row) The card is reconized by the system because if i get system information i can see model, number, ID and Ram of my GTX 460 (the only thing is that core speed is 0) and all test with Cinebench and Luxmark works well (as previously i said). Also the resolution of the screen is 1920x1200 and works nice (apart the little problem with the launcpad animation). Now i don't know if the system is run perfectly and this is normal or if i have some sort of problem with QE/CI or something else??? i have also generate my DSDT.aml with DSDT autopatcher and refine it with my MB patch... maybe reinstall using UserDSDT instead of [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] can change something?? Also i have created the bootable usb with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] using Lion GM maybe the Lion version from App Store is different??? I also have graphic enable = yes on the boot.plist and the correct ID that identify my graphic card Please help me i have searching a lot and found nothing! System: motherboard Asus P5Q processor: Intel E6750 @ 3.2Ghz (default is 2,6 Ghz) 5Gb ram ddr2 (800 mhz) Gainward GTX 460 SE 1Gb DDR5 that's all, thank you!