Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About CDanger

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. You might want to downgrade the strength of your doubts, specifically in terms of running a virtual machine. VMWare is running 10.6.2 nicely from an available image called "Mac OS X Snow Leopard 10.6.2 VMware image for AMD hosts" — it's through EmpireEFI. Working on sound and network.
  2. Hey everyone! Short and long of it is: I'm trying to get Logic Pro running on my notebook. I want to get a dependable install method down before I start messing around with a dual boot, so I'm working to get a virtual machine boot running. I've attempted to boot some of the one size fits all vmware images available online to no avail. The truth is, I haven't seen anyone post about my particular processor (much less my computer), so I'm a little unsure of where to go. Here are my specs: CPU: AMD A6-3400m (Quad-core at 1.4GHz per core) "Llano" Instruction set: sse2,3, and 4a GPU: Radeon 6520G integrated graphics RAM: 4GB Disk drive:WDC WD5000BPVT-22HXZT3 ATA Device (Standard AHCI 1.0 Serial ATA Controller) Sound: AMD HD Audio Device, Realtek HD Audio Network: Atheros ARB97 wireless, Broadcom Netlink Gigabit Ethernet Firewire: I, uh... I'm having trouble finding my mobo model, and thus more details— there's not a ton of documentation for the NV55S02u; is there an easy way to find these? All help appreciated! -C