Jump to content

ham4ever

Members
  • Content Count

    341
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ham4ever

  1. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    u can boot in ur hackintosh ? or else how u gonna update to DP4 through the App store ?
  2. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    u can just update normal
  3. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    tried -f -v GraphicsEnabler=Yes ??
  4. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    try boot with GraphicsEnabler=Yes -v
  5. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    u can either disable ur intel GPU or use latest chameleon with right boot flags ,, and please provide your reg so people can help ( What CPU u use and video card stuff like this is helpful to solve problem )
  6. ham4ever

    Maximus VI Gene issues

    latest chameleon fixed fast time and try to create Cache using pandora
  7. ham4ever

    iCloud problem

    hi i use Ralink usb wireless and i can't get iCloud to work , i tried many fixes but none works i use Mavericks DP7 and this is my org.chameleon.Boot.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IntelAzulFB</key> <string>10</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist>
  8. ham4ever

    iCloud problem

    i found solution ( Hope so ) , i had to install my ethernet kext first (en0) then my wireless usb kext second (en1) thats how it worked for me.
  9. i have exactly same problem , and if unplug my wireless USB then i get KP ,, and also restart/shutdown don't work have u solved it ?? any suggests
  10. ham4ever

    Usekernelcache Problem

    You are Welcome
  11. ham4ever

    Realtek ALC892 AppleHDA Audio

    Thanks man
  12. Hi, i couldnt get power management to work with i5 4670k and mobo ga z87 hd3 ? or how i even know its working or not ?
  13. ham4ever

    Usekernelcache Problem

    use pandora to create cache
  14. haha i knew it is just something easy u left behind , goodluck with other stuff i have no experience in GTX
  15. if it works with other hacks then it should work with this mobo , and yes use latest chameleon bootloader ..u are just missing something easy double check
  16. make sure ur usb is primary partition
  17. ham4ever

    Pandora's Box OS X installer

    nuce utility ilike it
  18. U can try adding ur device ID in amd4800conttoller then rebuild cache and GE=yes
  19. you can use QE_CI Exotic Patch for ur ATI4890 ... it works in all ATI HD 48xx series cards .. and use latest Chameleon 2.2 svn r2262 it works great with Intel HD4600 adding this chameleon settings <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IntelAzulFB</key> <string>10</string> change number 10 in IntelAzulFb from 1 to 15 to make hd4600 working goodluck
  20. ham4ever

    clock time too fast 10.8.4

    you are welcome
  21. ham4ever

    clock time too fast 10.8.4

    tried new chameleon ? it fixed problem for me
  22. ham4ever

    QE_CI Exotic Patch

    thanks
  23. i jusy used this in my org.chameleon.Boot.plist. <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IntelAzulFB</key> <string>10</string>
  24. i use in bios 64mb and in mac is set automaticly to 1024 MB so i guess doesnt need to change in bios
×