Jump to content

ham4ever

Members
  • Content Count

    341
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ham4ever

  1. ham4ever

    10.9 GM ati 7870 lag...

    i have Ati hd 4850 and works fine like always in other OS X
  2. ham4ever

    QE_CI Exotic Patch

    thanks working good with HD 4850
  3. ham4ever

    AppleHDA for Realtek ALC892

    \thanks working good with hdenabler edit : the sound is horrible after listening couple minutes ,i hear buzzzzzzzz then i need to stop video and wait couple seconds then do again ......
  4. ham4ever

    10.8.5 out

    deleting graphics kext didnt help either update: i used earlier version of IOPCIFamily.kext and i though it was stuck but i let it , then i saw its LOADING but slooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow very slow that i had to give up and shut down
  5. ham4ever

    10.8.5 out

    i tried PCIRootUID=0/1 but same results stuck in PCI with stock kexts
  6. ham4ever

    10.8.5 out

    did not work , stuck in PCI configuration begin
  7. ham4ever

    10.8.5 out

    i changed IOPCIFamily with Snow leopard one. and i got KP of AppleACPIPlatform then i changed AppleACPIPlatform with SL one and now i get still waiting for root device
  8. ham4ever

    10.8.5 out

    will try soon thanks
  9. ham4ever

    10.8.5 out

    yes i disabled onboard graphics , i saw alot people have this problem with ML 10.8.5 , special in haswell builds
  10. ham4ever

    10.8.5 out

    i didnt tried it as this is first time i try install ML in my haswell build , i use now mavericks DP8 and never had PCI configuration begin
  11. ham4ever

    10.8.5 out

    no matter what i tried i cant pass PCI Configuration begin -v -x -v npci=0x2000 -v npci=0x3000 -v npci=0x3000 PCIRootUID=0/1 -v GE=Yes/No npci=0x3000/0x2000 always same stuck in PCI Configuration begin ML 10.8.5
  12. ham4ever

    OS X 10.9 DP's builds

    yes just repatch what u need or backup kexts u need
  13. ham4ever

    OS X 10.9 DP's builds

    yes i dunno how to solve it because i have haswell CPU , edit : i used ssdtPRGen.sh is it good now ?
  14. ham4ever

    OS X 10.9 DP's builds

    ok thanks guys edit: i found how comes i deleted HWmonitor and all SMC lines are gone from my dmesg
  15. ham4ever

    OS X 10.9 DP's builds

    i am getting this in dmesg since DP7 i dunno what i changed
  16. use latest Chameleon and boot with GraphicsEnabler=Yes IntelAzulFB=10 -v -f Change number 10 from 1 to 15 till u get right one for ur HD4600 goodluck
  17. ham4ever

    10.8.5 out

    i cant get ML 10.8.5 to install no matter what i do i get '' PCI configuration begin '' tried npci=0x2000 ... npci=0x3000 and all bootflags and i dont even get this pci in Mavericks
  18. just try from 1 to 15 till u get succesful boot
  19. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    congrats u did it and u solved it by yourself
  20. ham4ever

    10.8.5 out

    i have got same in Mavericks 10.9 DP7 i think it has to do with fakesms or something ......
  21. ham4ever

    10.8.5 out

    Awesome thanks for confirm , how about CPU power management and SpeedStep ?
  22. ham4ever

    10.8.5 out

    good hack , any news of Haswell support ?
  23. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    u don't need anything else just when u done installing DP4 restart and boot using -f -v good luck
  24. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    if everything works perfect with other DP then i don't see why not also DP4
  25. is bit annoying doesnt break PC to force shutdown all time ?
×