Jump to content

ham4ever

Members
  • Content Count

    341
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ham4ever

  1. ham4ever

    QE/CI Exotic Patch for Mavericks

    http://pastebin.com/m0pSwNP4 here is all in my bdmesg
  2. ham4ever

    QE/CI Exotic Patch for Mavericks

    @fantomas1 0:761 0:000 KextToPatch 1: AMD4800Controller (QE_Ci Exotic Patch) Info.plist patch - invalid Find/Replace data - skipping! i tired in clover but nothing , i see this when i run bdmesg what i do wrong lol ?
  3. i installed kext in S/L/E and i didn't get any KP lucky me i guess
  4. Thanks that worked good i saw Mar 13 18:57:36 ham4evers-MacBook-Air kernel[0]: AICPUPMI: CPU P-States [ 8 9 10 11 12 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 (34) 35 36 37 38 ] so i think is good thanks for the info
  5. ham4ever

    QE/CI Exotic Patch for Mavericks

    Thanks for respond. do you mean i use this with clover using vanilla kext AMD4800controller and ATIRadeonX2000 ( no need for QE/CI Exotic Patch ) ? because after every update needs to patch ATI ..
  6. ham4ever

    QE/CI Exotic Patch for Mavericks

    @fantomas1 is there any way to inject ATI 4850 ID in DSDT ?
  7. 06/03/14 22:21:54, Current State: 8 06/03/14 22:21:54, P States: 8, 34, 35, 36, 37, 38 06/03/14 22:21:49, Current State: 8 06/03/14 22:21:49, P States: 8, 34, 35, 36, 37, 38 06/03/14 22:21:44, Current State: 34 i see this in my haswell i5 is this good ?
  8. ham4ever

    QE/CI Exotic Patch for Mavericks

    @fantomas1 you are genius , Thanks
  9. ham4ever

    QE/CI Exotic Patch for Mavericks

    i have some weird problem, i used the patch for my ATI 4850 and i get black screen ( no signal ) or stuck in verbose mode while i can hear sound of system working PS : i always used the patch for my ATI 4850 and worked always with no problems. but just with Mavericks 10.9.2 i can't get it to work so now i am using ATI kexts from 10.9.1
  10. ham4ever

    Pandora's Box OS X installer

    The document “Pandoras-BOX.mpkg” could not be opened. eSellHijack1.0b7Installer cannot open files in the “Installer package” format. what it means ?
  11. ur sound is gone because AppleHDA was updated , then u just have to reinstall old AppleHDA u used before update
  12. ham4ever

    Mavericks 10.9.1

    updated works fine here, just replaced AppleHDA .
  13. Apple seeds first OS X Mavericks 10.9.1 beta to developers.
  14. ham4ever

    10.9 Ivy Bridge-E, Atom & Lapic Fix Kernel

    does it work with celeron 1007U , i know this cpu is Ivy bridge but no idea if kernel works or not !!
  15. got it now using Clover in USB
  16. does the trick still working ??
  17. i used iMac14,1 in plist but i still have Intel HD Graphics 4600 using Chameleon with IntelAzulFB=10
  18. ham4ever

    OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    Use Pandora to create cache in Mavericks , works like charm , good luck
  19. System can't boot with only intel hd 4600 ,, stuck in [AGPM Controller] unknownPlatform but when i click keyboard i hear system working fine and when boot System, with AMD HD 4850 + intel 4600 then system boot with two GPU even if intel 4600 is default then it boots fine. any help or suggest ?
  20. yes just add these in ur chameleon plist and if doesn't work then change number 10 to between 1 ==> 15
  21. ham4ever

    [UEFIPatch] UEFI patching utility

    i get this with GA Z87 HD3 Last login: Tue Oct 15 11:16:51 on console ham4evers-MacBook-Air:~ ham4ever$ /Users/ham4ever/Desktop/PMPatch /Users/ham4ever/Desktop/mb_bios_ga-z87-hd3_f6.exe /Users/ham4ever/Desktop/mb_bios_Patched.exe PMPatch 0.5.13 PowerManagement modules not found. PowerMgmtDxe/PowerManagement2.efi modules not found. AMI nest modules not found. Phoenix nest modules not found. CpuPei modules not found. ham4evers-MacBook-Air:~ ham4ever$
  22. ham4ever

    AppleHDA for Realtek ALC892

    i use Chameleon ,but i guess my BusSpeed is detected correct
  23. ham4ever

    OS X 10.9 DP's builds

    Network delay is not specified! Defaulting to 0x384 for me its still there even after added NetworkTimerDelay EDIT : the trick does work
×