Jump to content

og-phantom

Members
  • Content Count

    156
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by og-phantom

  1. Hopefully someone can help. Google returned 1 hit that had any resolution to the issue and it was the guy bought a new motherboard. So I am trying to install High Sierra on my new motherboard after my Z97 died (Sierra install) and a lot of grief, I've gotten to the installer.... I am getting the following error (stolen from the web, but my error screen is the exact same); I am installing onto a 7200rpm 2tb Seagate drive (SATA in AHCI mode). I am using a usb drive with the newest clover from the website, with a iMac17,1 smbios. Nothing fancy. With Fakesmc. Any insights from anyone would be appreciated.
  2. Still same error. I have wiped the disk, had it as the only disk hooked up during install, tried APFS and HFS+, still same error. I'm at a loss.
  3. What info are you referring to?
  4. og-phantom

    DSDT - MSI Z97-G45-Gaming

    Need some help fixing and patching my DSDT. Attached are the orgin DSDT.aml and the disassembled and slightly patched by me DSDT.dsl. The DSDT.dsl will not compile in my maciasl. Please help! DSDT.dsl DSDT.aml
  5. og-phantom

    DSDT - MSI Z97-G45-Gaming

    Thank you sir! I copied everything over and am going to reboot. Let you know how things go. Thank you for your time! :-D
  6. og-phantom

    DSDT - MSI Z97-G45-Gaming

    Here ya go. Thank you for your time MaLd0n! Send me Daniels-iMac.zip
  7. og-phantom

    DSDT - MSI Z97-G45-Gaming

    Config.plist booted no problem! Thank you for that! The dsdt I think I {censored}ed up with a bad patch or something before you fixed it. I am getting PCI errors with it (pci0_csr if I remember right) and it won't boot. Can you fix the vanilla straight from clover one for me and I will work from there. Also, what patches should I apply to the DSDT? Thanks! You are freaking AWESOME man! DSDT.aml
  8. og-phantom

    DSDT - MSI Z97-G45-Gaming

    Thank you MaLd0n! Can you look at my config.plist and see if you see anything wrong/or that I should do different? Thank you! Will put it in my EFI drive and reboot now! I am hoping on switching from an iMac SMBIOS to a MacPro4,1 or 5,1? What do you think? config.plist
  9. og-phantom

    Clover General discussion

    Well, 4238 hosed my install and now no folders are being injected. Not even other. Can someone upload a zip of 4237 and help me install the files from windows?? TIA! [EDIT] or a patched 4238 and a lil help with installing the files from windows....
  10. og-phantom

    Ozmosis modded BIOS Repository

    I wouldn't trust it. If everything isn't exactly the same between the 2 boards, bad things would happen (Most likely a brick situation).
  11. og-phantom

    Ozmosis modded BIOS Repository

    Thank you sir!
  12. og-phantom

    Ozmosis modded BIOS Repository

    Could you do the latest Z97-G45 Gaming also? https://us.msi.com/Motherboard/support/Z97-G45-GAMING.html#down-bios
  13. og-phantom

    Installing ElCapitan with Clover

    I had the same issue. Use your onboard intel video for the installer and the first boot up on your HD after you install El Capitan. Install the web drivers and your go to go.
  14. Hi! I have a similar MSI board (Z97-G45 Gaming). Can you give more specifics of your system, like are you using a custom DSDT, and what boot loader are you using and are you booting in UEFI or legacy mode? Also, post your config.plist and a list of any modded kexts you are loading.
  15. Not that it matters, but the reason why it didn't work for the original poster, is because he wasn't using a elevated admin cmd prompt. The whole "Access Denied" shows that. Simple fix, run the cmd prompt as administrator. Anyway....
  16. og-phantom

    Desktop and Screen Saver (pref pane) Problems

    Found the fix (from the apple support forums); 1) Close all windows & apps 2) Go to the System Library by selecting Finder, the hold the Option Key, then click on the Go tab at the top 3) Open the Application Support folder 4) Open the Dock folder 5) You should see desktoppicture.db in the Dock folder 6) Drag the desktoppicture.db to Trash 7) Reboot and you should be Good-To-Go
  17. Hi all, since upgrading to Yosemite (10.10.1, but don't know if this existed in 10.10.0 since I immediately updated after installing), my dual monitor setup is acting strange with the Desktop and Screensaver pref pane. First use it worked and showed up ok, but then the pane on the secondary monitor disappeared and all the folders that should be listed are empty and gone in the pref pane on the primary monitor. Re-adding them, they still don't show up, the pref pane stays blank, and the secondary monitor still doesn't show up. Picture attached. I've already trashed preferences and rebooted. Same issue still persists.
  18. og-phantom

    Context menu icon issues

    I am having the same issue (second right click shows all the icons). My system is in my sig. I also have Mavericks on an SSD, so HD speed shouldn't be an issue. (10.9.5 here also).
  19. og-phantom

    Mavericks Issue

    boot with -v and see what is going on
  20. Check on all the above. It was a bizarre error. No device would show up in the sound control applet, but it was showing up under the system info and in ioregexplorer. I ended up removing the layout id in the dsdt and injecting layout id 1 via clover and installing toleda's 892hda kext. I wonder why the other kext stopping working after the update? No other changes were made. Strange, but it's all working now! Thanks for your help and your dsdt edits! Much appreciated! :-D Just for reference; This is the kext I was using that stopping working (after update from 10.9 to 10.9.3 and 10.9.4) http://www.insanelymac.com/forum/files/file/147-applehda-for-realtek-alc892/ This is the kext I switched over to, along with clover id injection and removing the layout id from dsdt; http://www.insanelymac.com/forum/files/file/119-realtek-alc892-applehda-audio/
  21. Hi all, I have a working hack (see sig), trying to get a secondary hack up and running. It's a i5-3570 on a Intel DH67CL. With or without a custom DSDT, it hangs during boot up (either doing a usb stick install or booting a HD with Mac OS already on it) at either AppleKeyStore or FakeSmcStore. It has a AMD 54xx in it. I also tried with a 8800 GTS, same issue. Any help would be appreciated! Here is the custom DSDT (in decompiled dsl form) DSDT.dsl.zip
  22. OK, I got the hack booting with clover. I had everything working (had to put in the 8800GTS to get the gfx working), updated to 10.9.3 and the damn sound is no longer being detected (yes, I put back in the modded ALC892 HDA AppleHDA kext). Any ideas on why the damn sound is no longer being detected? Also, I have to figure out clover's config file.
  23. I will try that when I get home from work this evening. I just downloaded clover to try that too. I was using Chameleon (rev 2994 i think). I did use your patches to the DSDT :-) Thanks for that! Since blowing away the windows install on the machine, didn't know how to grab the SSDT from it. I will try what you posted and get back to you! TIA!
  24. og-phantom

    Experimental 6 channel AppleHDA

    I am also having this issue. Any way to resolve?
×