Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About thetickisme

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [1337] QE/CI x3100 (GMA965 0x2a02) on Lion GM

    I will give that a shot!
  2. [1337] QE/CI x3100 (GMA965 0x2a02) on Lion GM

    I have tried everything I can read on my T61 and the one thing I just noticed is that the ones with Revision ID: 0x000c are the ones not working. any thoughts on this?
  3. Leopard Laptops with NON-working GMA X3100

    T61 GMA X3100 Running a dual boot SL and Lion install. Intel GMA X3100: Chipset Model: GMA X3100 Type: Display says GPU Bus: Built-In VRAM (Total): 144 MB Vendor: Intel (0x8086) Device ID: 0x2a02 Revision ID: 0x000c Displays: Display: running off my external 22" Resolution: 1680 x 105 @ 60 Hz Depth: 32-bit Color Built-In: Yes Core Image: Hardware Accelerated Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Supported < -- dose not show up in SL or Lion but it is on in Lion for sure In SL 10.6.8 I can run sudo -s defaults read /library/preferences/com.apple.windowserver GLCompositor and I get back tileHeight -int 256 tileWidth -int 256 which shows it on according to the system But my screen saver with ripple effects will not run only the standard one will. In Lion (same laptop) they all work BUT Lion sucks with all of the freezes of Finder etc. 10.7.2 FYI. So what else can I test or do to make it show up in Sytems Profiler and work correctly?