Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About rgray99c

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. iCloud problem :/

    Hey guys, ive finally got a working instal on my pc. Im now down to literally my last problem, which is the whole iCloud and facetime problem. Ive tried using champlist to change my smbios to the closest match, but i think the problem is that my cpu (i3 - 530) was never used in any macs, and the closest match on the drop down list was an imac with an i3 540 cpu. Is this the problem, if sao how do i fix it, or is there something else i havent done. The install method was iatkos l2 dvd. cheers for the help guys. also as a side note i cant sign into the app store as my "device or computer" cannot be verified :/
  2. Sapphire 6770 Almost Fully Working

    ok, so i modified the manufacture back, but kept it shoing as 5770, and lion boots, recognises it as 5700 series, but i cant change resolution from 800x600 :S there anymore steps i havent dont?
  3. Sapphire 6770 Almost Fully Working

    Ok so i modified mine, from asus 6770 to ati 5770. Tried it in windows first, got bsod, but that was a pagefile issue. Now im in windows ive installed the drivers again, and windwos has stopped the device code 43 on device manager. I also tried the ati 5770 drivers to no avail. Have you guys got it working on windows again once you modified them, or am i stuck with changing its bios everytime i switch between windows and os x?
  4. MS-7616 working

    well ive got the sl retail disc, used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and i cant get anywhere. So i tried iatkos, and while that will install, when it comes to reboot, i can never boot into the new installation using the same switches :S Can you remember what you disabled in bios? i disabled everything reguarding the cpu, but i still dont get anywhere. Again your help is greatly appreciated. Thanks.
  5. MS-7616 working

    Just another quick question, what did you use to install sl. [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], iatkos or something else? Thanks again for your reply.
  6. MS-7616 working

    Hey, i have this motherboard, and was wondering which version of os x you installed, managed to update too. Also any switches you needed. Mine is the i3 - 530 cpu though (older version of what you have) any help would be appreciated.