Jump to content
InsanelyMac Forum

lzgr

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About lzgr

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Croatia
  • Interests
    IT, Music, Cycling
  1. P5QL & Intel Q8200

    Hello everyone :-) I am new to OS X, but I would like to install it on my machine. Here are my specs: MBO: ASUS P5QL CPU: Intel Core 2 Quad Q8200 @2.98 GHz (2.3 stock) RAM: 2x Kingston KHX6400D2/2G (4GB) GPU: XFX AMD Radeon HD 6850 HDD:Wester Digital Caviar Blue 500 GB I wonder do I need to install a DSDT for my motherboard? And if yes, could you provide me with a link since i could find any. Thanks, lzgr
  2. Good news (probably) I'm in the middle of the installation proccess, it passed "The 18 minutes dead point" :-) I'll post the updates here :-) UPDATE #1: The PC rebooted in the middle of the installation (don't know when, I wasn't looking at it, i just heard the beep), and I started the PC from the new partition containing iAtkos. Then the grey screen with grey apple logo showed up: I waited for about 15 mins, nothing happened so I rebooted, now I am waiting at the Chameleon bootloader screen, if you could tell me what to do next.
  3. Tried that already, I just get the blinking underscore ( _ ), nothing else. Now i tried to boot the install DVD, it just stays on the applo logo screen, and the DVD drive gives sound similar to a floppy drive. I guess the DVD is damaged. BTW Is it normal for a DVD to be like this? It seems a bit strange to me, I've never seen a DVD like this. And here are my hardware keys, if that can help in any way. EDIT: I burned the image for the 2nd time, and now it shows only 996 KB of used DVD space in Windows Explorer. Is that normal? Could someone help? I really want to use OS X :-(
  4. Well, I checked MD5SUM after downloading and ImgBurn verified it as ok after burning. I'll try to download another copy :-) Do you have any suggestions what should I download?
  5. First of all, hello everyone :-) I have a problem with installing iAtkos S3 v2. I burned it to a DVD on the lowest speed available. Next, I followed this tutorial since the same motherboard as mine has been used. I erased my hard drive and set Mac OS X Journaling (Extended) file system. I selected all the customizations as in that tutorial. It started installing and was stuck at the installing screen (18 minutes remaining) for about 15-20 minutes. Then it gave me an error screen, same as here: http://imageshack.us/f/818/p1120567.jpg/ I don't know what to do, since I'm new in this stuff, I used Linux and Windows before. Just another tip, I couldn't set my drive to AHCI mode since there is no option to do that in my BIOS Setup screen. Here are my PC specs: MBO: Asus P5GZ-MX CPU: Intel Pentium 4 640 @ 3.2 GHz RAM: 1 GB Kingmax GPU: nVidia/Asus 9800 GT 512 MB HDD: Wester Digital 1600AAJS 160 GB I think I provided all the necessary information :-) I hope you can solve my problem Best regards to all, lzgr
×