Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Onetap

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. GA-Z77-D3H DSDT for 10.8

    Hey Guys just a question.. Heres my pc specs GA-Z77-D3h (Bios Ver 19g) i7 3770k 4gb Ram nvidia GTX570 Will i need a custom DSDT? or will i be fine with my current Hardware? Cheers!
  2. nForce LAN driver

    Hey guys, This Thread is prob already dead but.... I can install 0.64.6 however once installed (repaired permissions etc) and restarted, it cant assign me an IP address. I tried giving it a manual ip but its still doesnt work but says its connected. Im running a MSI NF980-G65 with a MCP77 Ethernet Network Controller.
  3. Hey guys, so today installed ideneb 10.5.6 MAC OSX. Its "fairly" stable however when installing my Sound Driver (Realtek ALC889) and Video Driver (Nvidia GTX 570) neither are available therefore when in the OS i have no sound nor can i increase the screen resolution. Does anyone have any ideas? what do i do from here?
  4. Hey guys, sorry to sound like the other thousands of people on here but im having some issues... ok heres my specs.. AMD Phenom II 955 running at 3200MHZ with busratio of 16 MSI NF980-g65 Motherboard 4GB DDR3 1TB of correctly partitioned HD space Nvidia GTX 570 Im going to Slam heaps of info below if you need it... changed my Raid from IDE to AHCI Installed snow Leopard using "-v cpus=4 busratio=16" selected my primary/active partition of "50GB" and formatted with the appropriate format (journaling etc..) installs fine however.... When i Boot it gets stuck just after giving my Mac address... Any ideas? Anyone got any experience with a similar setup to my own? Any Knowledge on the right drivers i should be using?