Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About vardump

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Lenovo B570

    Thanks RushClub :-)
  2. Lenovo B570

    Hey Rushclub! Thanks for the short advice. It WORKS NOW!! I'm a proud owner of a Lenovo B570 with OSX 10.7.2 =) One thing I had to find out was that the Windows Key now works as the ALT Key. Everything works pretty. The Laptop gets his Wifi Connection via the Bluetooth PAN. Is that a problem? I don't see any differences.
  3. Lenovo B570

    Hello, i'm trying this for 2 days now... The Laptop is exact the same as in the description.(Lenovo B570, Intel i3-2330 ....) With a VMWare OSX on another Machine i put - iAtkos L2 - a symbios.plist , which i'm not sure about (not from that laptop) to the Extra Folder <- Where do i get that? I just copied a standard Macbook Pro 8,1 and edited the fields SMserial, SMbiosversion, SMUUID. - put the AppleACPIPS2Nub.kext to the System/Library/Extensions folder - installed Chameleon v2.1svn 1650 on the USB <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>SMfamily</key> <string>MacBook Pro</string> <key>SMproductname</key> <string>MacBookPro8,1</string> <key>SMboardproduct</key> <string>Mac-94245B3640C91C81</string> <key>SMserial</key> <string>**Here i put the Lenovo ID**</string> <key>SMbiosversion</key> <string>**Here i put the Bios Version**</string> <key>SMUUID</key> <string>**Here i put the UUID**</string> </dict> </plist> I don't have Mac running on the Lenovo, but created a partition with windows. Now when i install iAtkos L2, he just asks me for language and partition, i choose the right partition and he starts. He doesn't ask me anything. Then he restarts. When Mac tries to boot then, it freezes after a minute. What do i do wrong ??? Thanks for help.