Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About arako

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Acer 5552G, Snow Leo 10.6.8 - Help Needed

    Update 2: Wifi kext tested and no issues found! Audio fixed with an older VoodooHDA version! Now only Video Card missing! Any help would be great!
  2. Ati Radeon HD 5650 on Lion 10.7 with CI/QE

    Hello guys! I followed the guide with my signature system running SL 10.6.8 however at reboot It doesn't load the "AtiFramebuffer" kext. Don't know exactly why, I did everything as you wrote in the tutorial :/ My opinion is that the boot file isn't compiled for my ids (vendor/dev is 1002:68C1 and SUBSYS 036E:1025), as I get no video card related messages at boot. I already set up the Forced EDID but the resolution is always the same so what do you think I should do? Please help me, I've been waiting for a long time to get this card working on SL!! D:
  3. Need HD5650M boot file

    Can anybody help me? I have the same video card on a different laptop, I'm trying with the same method but I'm missing the boot file with my ids vendor/dev is 1002:68C1 and SUBSYS 036E:1025
  4. Acer 5552G, Snow Leo 10.6.8 - Help Needed

    Update! I tried updating to 10.6.8 and It works! So now I found another guide for 5650m and It seems promising! Only missing a compiled boot file with my ids to have Full resolution and QE/CI! Going to ask in the Ati forum, stay tuned for other updates!
  5. Hi guys! I successfully installed Snow Leopard on my AMD laptop (AMD Phenom II X3 N830 Triple Core, 4 GB RAM, Ati Mobility Radeon HD 5650, ATI High Definition Audio) with the SnowLeo 10.6 DVD (I tried Hazard 10.6.2/10.6.3 and iAtkos S3 V2 too, but SnowLeo's the only one that gave me no problem) with everything working except: 1: Video resolution and QI/CE: My screen resolution is only 1024x768 2: WiFi: My Atheros card doesn't work :/ Used this one to enable WiFI without changing kernel. 3: Audio: VoodooHDA works but I have a strange echo sound from the microphone I can't seem to fix D: Used an older version and No problems. . I tried Forced EDID but the resolution is always the lowest (1024x768 :/) Any suggestions?