Jump to content
InsanelyMac Forum

deejjjaaaa

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About deejjjaaaa

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. one more thing for a tech. preview version of vmware : 1) backup vmware-vmx-debug.exe 2) rename vmware-vmx.exe to vmware-vmx-debug.exe
  2. actually it does work properly w/ the most recent workstation... I installed OS X 10.7 on vmware workstation 8.0.1 build-528992 + most recent patch and then run an upgrade to 10.7.2 w/o any issues.
  3. > create a new default typical OS X 10.6 64-bit virtual machine my setup (latest vmware + latest patch) shows options for OS X 10.7 64-bit
  4. nope, I do not have any issues w/ mouse in all other applications there except the only one which was/is the only reason for me to use that... construction... so it seems that the fault is w/ the application (RPP) and not w/ VmWare/OSX.
  5. may be cpuid.1.eax = "0000:0000:0000:0001:0000:0110:1010:0101" will help you ?
  6. 8.0.1 breaks the way the mouse is working for me... I use OSX/VMWare solely to run RPP raw converter (http://raw-photo-processor.com/RPP/Overview.html), with vmware 8.0.1 installed a single left button mouse click in fact behaves there (in RPP) as left button pressed on mouse + small drag (like drag right-down by 1 pixel) + left button released, which makes a small region (like 1x1 or 2x2 pixels) of the image to be selected (damn !)... when I uninstall vmware 8.0.1 and install vmware 8.0.0 back everything is working OK w/ mouse clicks... in both cases unlocker 1.0.1 is properly applied... VMWare tools from Fusion 4.1.0 are installed in guest OSX 10.7.2. what is in your input setup ?
×