Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Dejanbre

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 12/06/1971

Profile Information

  • Gender
  1. restart problem on all hackintosh

    eep357 I dont have DSDT...never used it before....I can try to generate one,but I'll need help with that... thanks....
  2. restart problem on all hackintosh

    ok,I forgot to tell you-cpu is 3 GHz Intel Core 2 Duo,memory 8 GB 667 MHz DDR2 SDRAM...the first install of osx lion was from iatkos,but mountain lion I restored on a second hdd from dmg.. when I press restart,it restarts the monitor,but not the hard drives...
  3. restart problem on all hackintosh

    Ok,nothing happens..I already have had installed chameleon wizard,and did again with restartfix.and still nothing ..of course after removing nvenabler64 i got kernel panic so I needed to reinstall it...and for the sound in preference panel the device has no output controls....
  4. restart problem on all hackintosh

    hmm...I removed all sugested kext from S/L/E,completely removed E/E but still no go with restart....I'll try now to remove graphics enabler to see what happens...by the way my sound is not working now with mentioned apple hda 883...i repaird permissions after that with kext wizard but no sound ...thanks again guys for helping me out with this one...be back soon with results... Oh yes,one more strange thing...chameleon wizard pref.pane is missing from sys.prefernces...really strange..
  5. restart problem on all hackintosh

    Thanks for your effort...I'll do what you suggested and report you back as soon as I'm done...
  6. Respect to community! I have succesfully installed leopard,snow leopard,lion and mountain lion on my comp,but cannot get restart to work.. specs:asus P5N-d,nvidia GeForce 9600 GT 1024mb, 4 sata drives(with lion 750gb working I think it's hitachi,mountain lion160gb caviar blue working,snow leo160gb working caviar blue,one empty caviar blue 160gb),2 ide drives (1st with gentoo linux,second with mountain lion 250gb..all working).. two dvd-rw drives light-scribe ide and light-scribe sata...(showing as burning unsupported in disk utility,supported generic drive in sys info...,cannot burn anything with it even with toast titanium) currently(last couple of days have E/E folder)in E/E ad1198b.fix.kext,appleNforceAta.imk64bit,appleRTC,EvOreboot,FakeSMC,IOATAFamily.RootBoot,nforceLan.0.6.45 kext and NullCPUPowerManagment in S/L/E appleHDADisabler,AppleNForceATA.imk64bit.kext,ElliottForceLegacyRTC.kext,FakeSMC.kext,IOAHCIBlockStorageInjector.kext,JMicron36xATA.kext, nForceLAN.0.64.5.kext,NullCPUPowerManagement.NVEnabler64.kext,NVEnabler.kext,SuperVIAATA.kext,VoodooHDA.kext... Right now conected only 3 sata drives and dvd-rw sata...whatever I do cannot get restart to work...now I know for (mountain)lion there is no need for E/E folder,but I just got tired of searching for solutions for several months on my own,so I thought why not ask for help...restart not working even if I have only one (sata or ide)drive connected,wit or without E/E folder,EvReboot or OpenHaltRestart in E/E or S/L/E so I'm doing something wrong...two nights ago I restored 10.6.8 dmg to sata drive,everything works fantastic(from apple logo and first spin boots to OS in 8sec!?),but no luck with restart....all systems are perfecly stable for several months,no kernel panics,takes about 40 sec to boot to lion(mountain)system..I have read the verdant's how to for several times,but...I guess I'm missing the most important part which is...? any help would be much appreceated... thanks in advance