Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About inukaze

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. nForce 630a / GeForce 7025

    I writing fast this , thank you for any help can you give me , ok I had installed iATKOS S3 V2 on my "ASUS M2N68-AM SE2" ( Spanish : http://pastebin.com/rx7kwnW0 - my own guide ) Okey i have the Follow Bug / Issues / Errors 1 - I cant take Screenshots 2 - If i try to Play Any Video on VLC , i dont have Image , but i have sound during Playback 3 - I try to run Games using "PlayOnMac" 4 - How i know if i had OpenGL Support active ??? I really think i dont have OpenGL active . this is a "Integrated Video Card" GeForce 7025 , 256MB . how i can enable OpenGL , i need Drivers ? if yes , someone can explain me i must be do to fix this I have 512 MB for my Integrated Graphics Port . how i can enable Full Aceleration with this 512 MB for my GeForce 7025 ??? 5 - I can Upgrade my Hackintosh to lastest version of Mac OS X , with a Custom Kernel , to work with my AMD Athlon X2 6000+ ??? I try to run apps like "Emesene" , i run from bash , and say "module Glib not found" some one can help me ??? If i try run "DVD Player" this crash Sorry if this the Incorrest Site to post this , but i really need help with my "iATKOS S3 V2 - Snow Leopard 10.6.3" because im really lost with this S.O
  2. Serie de errores en Snow Leopard by Hazard

    Hola muy buenas . Bueno intentare ser lo mas preciso posible , miren tengo la Siguiente PC http://img525.imageshack.us/img525/549/inukazecpuzid.png La cuestion es que bueno ya tengo Instalado Ubuntu 11.04 Windows Xp Puedo instalar Leopard Snow Harzard normalmente , el problema es que cuando actualizo GRUB2 , y selecciono Mac OS X , cualquiera de ambos de 32 o 64 Bits Ninguno arranca , se queda la pantalla en negro , supuestamente me deberia mosntrar la pantalla con un logo de Manzana , pero nada Tengo el Mac OS X , instalado en un Segundo Disco Duro , en una Segunda Particion Primaria / Activa / con Boot Flag en el DVD durante la instalacion aparece "(AMD users need to patch cupid's with Marvin's AMD Utility) Pero se puede saber , donde consigo eso ??? Se lo puedo aplicar desde Linux o Windows ??? o tiene que ser una vez "Logre iniciar Mac OS X" ??? o Bueno lo otro que puedo hacer es agarrar mi HD de 80 GB para lo Siguiente : ( Particiones ) 1 - Linux : 30 Gb 2 - Mac OS X : 30 Gb 3 - Windows XP : 20 Gb O en que orden me recomiendan que los instale ??? , quiero tener estos 3 sistemas operativos , pero el unico que no me funciona es "Mac OS X - Leopard Snow Hazard" O me recomiendan que descargue Otra ISO , alguien me dijo que el "IAtkos S3" pero hasta donde he leido , parece que solo es para las Intel , y no se si vaya a funcionar en mi pc. Gracias de antemano por cualquier ayuda que me puedan brindar