Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Antozius

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi there, ive got Leo4all v3 on my FS Esprimo Mobile v5535. Installed Correct. Then i did the Update to 10.5.5 Because i found in this forum a Solution for the Atheros ar5007eg Wlan Card. After update and Customize i did Alc 268 installer for input mic and all the other sound this works great. All works. Then i have to use the VoodooPS2Controller 0.98 because my keyboard and Touchpad was out of function. Then i installed the AirPortExtremeUp2008004 update for the atheros fix. Following the IO80211Family_kext_v.2.1.2.zip after that i installed kismark. Did the Configuration in kismark but no wl found. Restart. Airpor card is not installed. but in 10.5.2 i can install the card but i found no wlan's. what i do wrong?? i tryed the IONetworkingFamily_Yukon88E8038.kext and the chun_nan_IOPCIFamily.10.5.2.beta_for_Marvell88E8038 using the tutorial where i have to change some entrys in the list file. but nothing change on 10.5.5 there is no card active. hmm help pls because on 10.5.2 the card is active with a Yellow mark in network settings. Sry for bad english i am from austria. MFG Antoz