Jump to content

dualist

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About dualist

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. hi there, i´m also trying to install the ideneb release on 2 different computers. yesterday i did on the msi p35 neo 2 c2d e6300@2,8gHz 6gb 800mHz and it worked well except several things. first it is just working with one core and 2nd it does not recognise the ide channel. the other things are working. lan, audio (just front connector), and other sata drives(except the one belonging to the ide channel), expecially the pcie hd3870 is working. also with 2 displays and fully QE and CI all installed via sata dvd drive on rewritable dvd with the ideneb v.1.1 10.5.4 release. nothing jumpered so the other motherboard was an asrock 775 dualvsta c2d e4500@2,9gHz and 1gb 667mhz. it was better working(both cores),except my agp geforce 7600 gt 256mb, so it ended up with no CI and QE. there i have to install it with an ide DVD drive with ideneb v.1.1 10.5.4 release onto an 40gb ide hdd. both jumper set to master. writing these lines i´m trying to install ideneb v1.3 10.5.5 to the asrock board, but getting errors with the dvd im not happy changing my bios for installing ideneb v1.3 to the msi board. thx
  2. hi out there, is there anybody, who can help me?? i got a dell inspiron 8600 with an ati radeon 9600 pro with 128 mb ram and a nearly completely running 10.4.8. i´´ve used several .kexts to run it with 1920x1200. bluetooth is running nativly, QE an CI are running too. the only problem i´ve got is, that i want to use my secondary display for powerpoint or keynote presentations!! okay, i´ve got the mouse tearing artifacts, but i can live with them. is there someone out with a solution?? please!!! thanks dualist
  3. dell inspiron 8600

    hallo, habe nach einer neuinstallation von jas10.4.8 erst den grafik pack von jemandem im forum mit hilfe des terminal installiert und nun endlich die volle auflösung mit 1920x1200 erreicht. achso ci und qe gehen auch danach habe ich dann wieder die ethernet kexts geändert und ebenso die wlan karte truemobile 1300. somit funkt mein rechner komplett bis auf pcmcia oder einige touchpadfunktionen wie scrollen oder tapping. tolles forum hier!! wenn mann echt lange stöbert oder gezielt googled findet man alles, sei es auch in italienisch... lob an semthex oder jas für die möglichkeit osx auf x86 rechnern zu installieren.
  4. okay there is no one online to help me with my problem!!! i´m so sad about it, that my osx isn´t running any more, so that i´ve decided to reinstall everything new, starting with jas10.4.8 and fix my graphics first. after that i have to refix all the problems i had before with my dell truemobile 1300 and my broadcom bcm440 ethernet. i hope it works?!?!? dualist
  5. hi there, i´ve followed your guide to get my ati9600 working properly. but now my system does not even start! :censored2: how can i get it start again?? plz help me i won´t reinstall it, because it took me several hours to get it working on my inspiron 8600
  6. dell inspiron 8600

    hallo an alle, also ich habe erfolgreich auf meinem dell inspiron 8600 mit einer dell truemobile 1300 und einer ati mobility radeon 9600 pro turbo ein dual boot mit windows xp und jas 10.4.8 realisiert! so, nun habe ich aber das problem, daß ich gerne meine native auflösung von 1920x1200 realisieren möchte. ich bekomme nach intensiver foren recherche 1024x768 ohne änderung nach installation gestretched auf 16:10 hin, 1280x1024 gestretched durch änderung in library->preferences->system configuration->com.apple.boot.plist hin, ebenso wie 1600x1200 leider nicht gestretched hin. kann mir vllt einer helfen, wie ich es nun auf 1920 auf 1200 pixel ändere?? vielen dank für all die freaks und pros die hier im forum schon einiges realisiert und gelöst haben. gruss dualist
×