Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

VerizonLover

Members
  • Content count

    47
  • Joined

  • Last visited

About VerizonLover

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Setup Assistant Blues

    After installation, the setup assistant never appears. My log is as follows: As you can see, it repeats itself over and over again. I've tried doing the "configureLocalKDC" trick in a chroot, but to no avail. I've also tried remaking the installation flash drive multiple times using Pandora's Box. Any help?
  2. Kerberos woes

    After it finishes installing rebooting it never displays the setup assistant. I think I did find the problem though. My log keep filling with these messages: I've tried running /usr/libexec/configureLocalKDC from a chroot with no dice. How can I fix this?
  3. Problem with sleep

    Every time I choose "Sleep" it goes black and pressing any key displays the login window. The monitor doesn't even get the DPMS signal to go into power-save mode, It didn't do this in 10.8. Same DSDT, same everything. Using Clover r2082. The latest revision of clover doesn't even work. It freezes after loading the kernel cache. Any help?
  4. Sleep problem

    Worked fine under 10.8. Under 10.9, selecting sleep just goes to a black screen, and pressing any key just displays the password screen. I'm getting the infamous "kernel[0]: [AGPM Controller] unknownPlatform" error. I've tried to edit the AGPM kext with my PCI ID (10de / 0a20) but with the same result. I edited it under the MacPro5,1 section (because that's the system definition I'm using). Any help?
  5. Problem with graphics

    After installing Mavericks, I'm getting these errrors on boot: Thus no QE/CI, and hence no OpenGL or OpenCL. Deleting the kexts above and extracting them anew from the Mavericks installer with Pacifist gives error messages along the lines of the attached image. I had to remove the graphics kexts from the installer usb drive because of those errors, hence it wouldn't even boot. Extracting the base files for these extensions for BaseSystemBinaries.pkg gives no error, but extracting the resources (Info.plist, version.plist, etc) from BaseSystemResources.pkg gives error messages like the attached image for each file in each directory extracted. I also tried redownloading Mavericks and making the usb again with the same result. Any help? Using the lastest version of Pacifist, 3.2.
  6. Problem with graphics

    After installing Mavericks, I'm getting these errrors on boot: Thus no QE/CI, and hence no OpenGL or OpenCL. Deleting the kexts above and extracting them anew from the Mavericks installer with Pacifist gives error messages along the lines of the attached image. Extracting the base files for these extensions for BaseSystemBinaries.pkg gives no error, but extracting the resources (Info.plist, version.plist, etc) from BaseSystemResources.pkg gives error messages like the attached image for each file in each directory extracted. Any help? Using the lastest version of Pacifist, 3.2.
  7. I just compiled FakeSMC from the Git repostiory, and in the log I get the following messages during boot: [font=Helvetica][size=3]12/20/12 11:24:49.000 AM kernel[0]: HWSensors Project Copyright 2012 netkas, slice, usr-sse2, kozlek, navi, THe KiNG. All rights reserved.[/size][/font][font=Helvetica][size=3] 12/20/12 11:24:49.000 AM kernel[0]: waitForSystemMapper[/size][/font][font=Helvetica][size=3] 12/20/12 11:24:49.000 AM kernel[0]: Backtrace 0xffffff8000650cdf 0xffffff8000650859 0xffffff80006507c0 0xffffff7f8186ecdf 0xffffff7f8186e917 0xffffff800063108c 0xffffff800062d2d0[/size][/font][font=Helvetica][size=3] 12/20/12 11:24:49.000 AM kernel[0]: Kernel Extensions in backtrace:[/size][/font][font=Helvetica][size=3] 12/20/12 11:24:49.000 AM kernel[0]: org.netkas.driver.FakeSMC(4.3.21)[4E5291E9-8783-3545-8054-29C4E55E4720]@0xffffff7f8186a000->0xffffff7f8187cfff[/size][/font][font=Helvetica][size=3] 12/20/12 11:24:49.000 AM kernel[0]: dependency: com.apple.iokit.IOACPIFamily(1.4)[A35915E8-C1B0-3C0F-81DF-5515BC9002FC]@0xffffff7f81519000[/size][/font] and the follwing messages when updating the kernel cache: 12/20/12 11:16:59.217 AM com.apple.kextcache[1248]: LPCSensors.kext is not authentic; omitting. 12/20/12 11:16:59.218 AM com.apple.kextcache[1248]: GPUSensors.kext is not authentic; omitting. 12/20/12 11:16:59.220 AM com.apple.kextcache[1248]: CPUSensors.kext is not authentic; omitting. 12/20/12 11:16:59.221 AM com.apple.kextcache[1248]: ACPISensors.kext is not authentic; omitting. 12/20/12 11:16:59.222 AM com.apple.kextcache[1248]: FakeSMC.kext is not authentic; omitting. I've checked the IOACPIFamily version, and it is indeed version 1.4. What can I do to fix this? Is this a bug?
  8. iCloud problem

    I'm constantly receiving the following messages in the system log: I've tried deleting the com.apple.ubd.plist file from ~/Library/Preferences to no avail. What can I do to stop this?
  9. com.apple.ubd problem

    My log keeps filling with the following: I've tried opening "Keychain Access", searching for "ubiquity", and then changing all the certificates to "Always Trust" to no avil. How can I stop this?
  10. The post–install blues

    I'm having a few problems with my installation. They all are: 1. Automatic sleep not working via energy saver. 2. Turbo boost not working. What can I do?
  11. AppleHDA on 10.8

    Is there a modified AppleHDA for 10.8 that supports the ALC888/888s?
  12. Sound problems

    Running VoodooHDA 0.2.61. After "PCI Configuration Begin", reboots. Then boots up normally. Have tried with 0.2.7.3 with sake problem. What should I do?
  13. Booting from USB Problem

    The message goes by too quick for me to see it. Is there a way to make it pause sod I can see the error message?
  14. Booting from USB Problem

    After installing OS X Lion and Chameleon onto an external USB hard drive, it won't boot. It just reboots when trying to boot from the external disk. What do I do?
×