Jump to content
InsanelyMac Forum

cym0ej12

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About cym0ej12

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ok then... in the devices list there was Realtek RTL8101E/RTL8102E however the VEN&DEV are the same as my my cards... on windows i have VEN_10EC&DEV_8136, in the device list i see Vendor: 10EC and Device 8136 Though in the kexts list there's nothing near to realtek or RTL... Also i wanted to ask if there's anyone who has a working kext for atheros ar5007 which is my wireless card. Here again, i have installed some kexts and the DEV&VEN pair are the same in both mac and windows. just the card doesn't seem to be working. DEV_001C&VEN_168C thanks again for the support.
  2. yeah i installed the kext with Kext Wizard and then i suppose it's kext wizard that handles permissions and cache right? checking out this link now... thanks man
  3. tried it, but still didn't worked. i opened the loaded software extensions from the system information window and there was no realtek. that means that it wasn't installed correctly right ? I also tried to copy the realtek81xx.kext file inside IONetworkFamily.kext package and put it into the plugins folder. rebooted but still didn't work ? i don't understand really... I'm 1000% sure my card is a Realtek RTL8168.
  4. no I updated Mac to 10.7.4... without replacing any kext i restarted my Hackintosh but the network only didn't work. I tried to reinstall the kext i previously installed on 10.7.2 but that didn't work. Then I tried with another one, and another one..... all saying they support my ethernet device RTL8168 but none working.
  5. nope... i'm going to try it now and then i'll reply with the results thanks AppleIntelGMAX3100FB.kext has no Info.plist file. AppleIntelGMAX3100FB.kext has no Info.plist file. JMicronATA.kext does not declare a kernel dependency; using com.apple.kernel.6.0. IO8021ASPlugin.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IO8021ASPlugin.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere) IOMRPPlugin.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IOAVBFamily.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IOMRPPlugin.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere) IOAVBPlugin.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IOAVBFamily.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IO8021ASPlugin.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IOMRPPlugin.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IOAVBPlugin.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere) IOAVBDiscoveryPlugin.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IOAVBFamily.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IOAVBDiscoveryPlugin.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere) IOAVBFamily.kext - no dependency found for com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. IOAVBFamily.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere) this is what i got from that code... any ideas what this means ?
  6. Hello everyone, I'm trying to figure out why my card doesn't work anymore after updating my mac installation from 10.7.2 to 10.7.4 using a combined version of the mac I downloaded from apple.com. My network card is a Realtek RTL8168. I've tried different kexts and packages so far but to no success. I had 10.7.4 installed before and I managed to make it work very easily last time. I just installed a kext using the ###### app. I have built and rebuilt the permission over and over again. Still no success. Does anyone have any suggestions to what else I should try to make it work? Thanks in advance. Just in case you need my computer information: Compaq CQ61-112SL (kinda bad ) Graphics: GMA4500HD - Mobile Intel 4 Series Chipset Family Wireless: AR5007 802.11 b/g (can't make this work either) Ethernet: Realtek RTL8168 CPUs: 2 X Intel Pentium Dual CPU T3400 @2.16GHz
×