Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About maxam79

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. Ok, all up running now. Did a clean install. Edited the kexts above and all running smoothly!
  2. I have the Intel 10.4.8 JAS installed. With the following kexts: NVDAResman, NVDANV40HAL, Natit edited with device ID 0x02e010de. Also GeForce.kext. All other GeForce kexts removed. Anyone else with a similar setup?
  3. I successfully have this card up and running using Natit kext. However I am stumped how to enable Quartz. I've read posts of it running under this card, but can't for the life of me work it out. Has anybody had success or are able to inform how to enable Quartz?
  4. I have an ATI 9200se 128M AGP running with Callisto drivers (working perfectly.) However I've just bought a new monitor and can't get the extended desktop working. Whichever monitor is plugged in to the DVI slot will have the correct resolution but the other (plugged in to VGA) will have that same resolution and mirrors. System preferences only lists the one monitor (DVI.) Any assistance would be greatly appreciated.
  5. I have sound configured and working (SoundMax AD1888.) However, I have a peculiar issue with skype. Sound works when dialing (ie ringing sound) but after that I hear nothing (no voices.) Has anyone else experienced the same issue. Do you think it's a problem with the skype app or my sound device?