Jump to content

Nirmal kumar

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Nirmal kumar

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • MSN
    nirmal.niks7@live.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Chennai
  1. Nirmal kumar

    ATI Radeon HD 5470 512 mb

    May be i am facing this issue because while loading my Graphics Card it is recognised as ATI Cypress ATI Radeon HD Series 512 but code name for my GC is ATI Cedar ATI Radeon HD Series 512 if i am correct can anyone pls. assist how to change it to ATI Cedar.. Please refer this image below https://www.dropbox.com/s/81w0d87zgdnrcjj/IMAG0239.jpg?dl=0
  2. Nirmal kumar

    ATI Radeon HD 5470 512 mb

    I followed the guide http://www.insanelymac.com/forum/topic/208410-fixing-scrambledstretched-or-wrong-resolution-laptop-display-problems/ Internal LCD Forced EDID is added in Displays but my QE/CI is not working. Used AtiConfig= Hoolock GraphicsEnabler=Yes Motmot Eulemur Bulrushes but nothing worked. During boot it is recognizing the device, attached the screenshot below <https://www.dropbox....G0239.jpg?dl=0> but no startup and stuck on the flickering screen as shown below <https://www.dropbox....G0237.jpg?dl=0> Can anyone please assist how to correct the issue...
  3. Nirmal kumar

    ATI Radeon HD 5470 512 mb

    thanks @Lacedaemon Result of kextstat | grep AMD 77 1 0xffffff7f81145000 0x11f000 0x11f000 com.apple.kext.AMDSupport (1.2.8) <76 75 11 10 7 5 4 3 1> 78 0 0xffffff7f81264000 0x414000 0x414000 com.apple.kext.AMD5000Controller (1.2.8) <77 75 11 10 5 4 3 1> 94 0 0xffffff7f81776000 0x3a8000 0x3a8000 com.apple.AMDRadeonX3000 (1.2.8) <93 75 11 7 5 4 3 1> Yeah my device id 68E0 is in vanilla kext. I was getting scrambled screen, used 1366x768x32 so atleast i can work on it.
  4. Nirmal kumar

    ATI Radeon HD 5470 512 mb

    Thanks @Lacedaemon I tried GraphicsEnabler=Yes AtiConfig=Eulemur and AtiConfig=Hoolock, Bulrushes too but doesnt work... For 10.7 and 10.8 i used Hoolock and the followed this guide http://www.insanelymac.com/forum/topic/208410-fixing-scrambledstretched-or-wrong-resolution-laptop-display-problems/ but for Yosemite its not working..
  5. Nirmal kumar

    ATI Radeon HD 5470 512 mb

    Hi, I installed Yosemite (Build 14A389) using Chameleon 2.3 svn r2437 but my graphics is not working properly. Please help!!
  6. Hi spakk. Can u pls tell what spec u want? Hi Husaber image is not fake... Can u pls suggest proper working FakeSMC.kext
  7. I have created a usb installation disk of mavericks 10.9.1 following guide mentioned in osx86.in (installer fron retail app). I was facing PCI COnfig begin issue so took IOPCIFamily.kext from Iatkos ML2 and it was working fine during boot. After successful installation when booting for the first time from target installed HDD using bootloader of USB Installer (dual boot Win 8.1) got stuck in BluetoothHCI Controller . I have attached a screenshot of it. Please help!
  8. when used GraphicsEnabler=No -x -v and GraphicsEnabler=No npci=0x2000 -x -v got stuck in the same, as image attached.[/img]
  9. RTC: only single RAM bank(128 bytes) error in vaio vpceb44en installing niresh 10.7.3 when i boot with dvd using -f -v flag ,got stuck in [PCI configuration begin], then booted with npci=0x2000 -f -v,then stuck in [PCI configuration begin] RTC: only single RAM bank(128 bytes) is it having any solution. in this 10.7.3 my graphics card is identified. pls suggest me .....
  10. when i booted by dvd with -f -v ,got stuck in [PCI configuration begin], then booted with npci=0x2000 -f -v,then stuck with [PCI configuration begin] RTC:only single RAM bank(128 bytes) , is it having any solution. in this 10.7.3 my graphics card is identified. pls suggest me .....
  11. Nirmal kumar

    Intel Pro/Wireless 4965

    i installed os x 10.6.6i hazard but my wireless is not working ... i am having intel Pro/Wireless 4965. please help.. thanks...
  12. Nirmal kumar

    graphic error after installing iatkos l2 in vaio

    i am a newbie for os x .can u JamesLitter assist me how to correct my deviceID.........
  13. i installed l2 in vaio having graphics card intel x3100.install goes fine but in first startup got these errors......pls help.. still having the same issue............... and none of the applications are opening, system preferences also pls help.....
  14. Nirmal kumar

    Sony vaio ATI HD Radeon 5470 512mb

    I have successfully installed snow leopard 10.6.6 hazard in my vaio.I managed to install all things except the graphics,graphics was horrible lastly i changed the graphics mode to 1366x768x32 so atleast now i can atleast work in it. please tell me how i can install and fix my graphics card ATI HD Radeon 5470 512mb. I am a newbie for mac pls assist step by step. Thanks in advance.
×