Jump to content
InsanelyMac Forum

fyrekrig

Members
  • Content count

    44
  • Joined

  • Last visited

About fyrekrig

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Using TP-LINK T2UH USB adapter on Yosemite PC and all working well However at every startup the Wireless Utility popup window is displayed. Tried to hide it in login items but not working. Closing the window manually does not affect wireless detection and connection. How can I get the Wireless Utility to start minimized/hidden?
  2. fyrekrig

    Spinning wheel/Progress bar

    Aren't these files apple native and not files in Extra folder? Someone suggested in post "can we get back the apple logo on boot?" but I don't know what file to edit. Apple native or Clover file in Extra folder?
  3. fyrekrig

    Spinning wheel/Progress bar

    I have read through the post but have not found any solutions. I still have a HDD with Mavericks installed. Would it be possible to just copy the appropiate file(s) from the Mavericks installation into the Yosemite one? If so which file(s) would it be? Already tried to edit com.apple.Boot.plist but no luck.
  4. fyrekrig

    can we get back the apple logo on boot?

    From post # 30 Which file to edit?
  5. fyrekrig

    Spinning wheel/Progress bar

    Added strings to "org.chameleon.Boot.plist" No change. Have copied "org.chameleon.Boot.plist" from Mavericks (spinning wheel) to Yosemite/Extra folder. Still no luck. Where are these animation files (spinning wheel/progress bar) located?
  6. fyrekrig

    Spinning wheel/Progress bar

    I am using Chameleon!
  7. Is there a way to get the spinning wheel back during boot? Don't like the new progress bar.
  8. fyrekrig

    Mavericks - Nvidia GT 210 ?

    Everything works, including HDMI audio! The motherboard used for the test had not been used with OSX so the BIOS settings had not been adjusted. Once BIOS settings was changed everything work like a charm. Sorry about the screwup.
  9. fyrekrig

    Mavericks - Nvidia GT 210 ?

    Edited SMbios.plist but no luck, so tried the other outpot choices on the card. DVI with DVI/HDMI adapter and VGA. No DVI input on TV It turns out none works. Only get to boot and then restart. The TV is a LG 42" a few years old. All three outputs work with the same card and Windows7
  10. fyrekrig

    Mavericks - Nvidia GT 210 ?

    How to get HDMI to work on this card? Works fine with VGA and 10.9.3 at any resolution. Tried HDMI on LG TV 1920x1080 resolution but after initial boot just restarts. No HDMI audio needed. Would love to have Maverics running on this now only Windows7 rig.
  11. fyrekrig

    Iatkos ML2

    I am unable to create the ML2 USB stick. Follow instructions to the letter in Disk Utility. I put the ML2.dmg in Source and USB flash in Destination. USB flash is erased and the request for scan of ml2.dmg image approved and completed successfully. Instead of getting to the next stage I am presented with a blank right window "Select a disk, volume or image". Tried a number of times but still unable to complete. Don't know what I do wrong.
  12. fyrekrig

    Permanent 64-bit boot

    What is the explanation to "nvram is not supported on this system" ? Who has NVRAM and who hasn't?
  13. fyrekrig

    Permanent 64-bit boot

    Thanks for your help. Everything now works as expected. One last note though. Why did command "sudo systemsetup -setkernelbootarchitecture x86_64" .not work?
  14. fyrekrig

    Permanent 64-bit boot

    As also said before. Unable to create folder name Extra as a hidden folder Extra is already present. Can I use this hidden folder? Or unhide? Also curious to why command "sudo systemsetup -setkernelbootarchitecture x86_64" .is not working. Any comment?
  15. fyrekrig

    Permanent 64-bit boot

    As I said before I don't have a folder called Extra in the root
×