Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About gothic860

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Germany, Bavaria
  1. Gigabyte GA-Z77N-Wifi DSDT Help

    Hey, im trying to get a clean DSDT for my eGPU (Lenovo Thinkpad W540), but i got stuck with 2 errors: 11139 Error syntax error, unexpected '{' 11144 Error syntax error, unexpected ',' after i hit "fix errors". I attach the normal dsdt + the fixed from DSDT Editor. I hope someone can help me. Thanks! Desktop.rar
  2. GT650m not working in normal boot (10.8.4)

    K2000M here. VT-d disabled in BIOS + dart=0 not working.
  3. Trying to install ML 10.8.4 on Lenovo T430

    VT-D disabled in BIOS?
  4. RealtekR1000 v3

    1 problem: I have 1GB Ethernet but it shows only 100MBit and it also acts like 100MBit. Any ideas? EDIT: Found it in Networkconf. sorry , now its working 1GB/s
  5. BASIC with AA + fullscreen: BASIC with AA no fullscreen:
  6. 10.8.3 iS OuT ..

    https://forums.gefor...0-8-3/?offset=3 I have the same message.
  7. RealtekR1000 v3

    Works great on my GA-Z77N-Wifi thank you very much!
  8. All other benchmarks (OSX and Windows) working like a charm so i think i can forget this one thanks anyway.
  9. And why i get only 485fps with my GTX680
  10. OS X 10.8.3 all Builds !

    New Build 12D61
  11. Chameleon 2.4svn Official PKG Installer

    enoch i386 folder link is broken on 1 page. EDIT: Fixed or i made a mistake. Thanks anyway .
  12. Clover General discussion

    UEFI boot from raid0 i will try it with a USB stick later, maybe there is a problem with the UEFI or raid stuff. Thank you.
  13. Clover General discussion

    Hey ive treid to enable Airplay mirroring, but as soon as i choose IGPX (IGPU) in bios settings as "Init Display First" i get a black screen with a blinking courser and nothing happens. Any ideas?