Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About BettyBoo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL

Profile Information

  • Location
  1. Very good guide ! I have installed the Capitan on a XEON E3-1225 v3 with Intel P4600 with the following settings (stolen from some posts here): VBoxManage setextradata "El_Capitan" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "" VBoxManage setextradata "El_Capitan" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "Macmini6,2" VBoxManage setextradata "El_Capitan" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0" VBoxManage setextradata "El_Capitan" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "Mac-F65AE981FFA204ED" VBoxManage setextradata "El_Capitan" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal©AppleComputerInc" VBoxManage setextradata "El_Capitan" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1 VBoxManage setextradata "El_Capitan" VBoxInternal2/EfiGopMode 4 The usual problems: Dissorted Sound, just showing 4MB graphics memory, no CQ/QE, but a fully running 10.11 OSX 'just like that'
  2. Just found out that it is exactly one year ago since my last post here. I used my Optihack 760 rarely and never made the frame buffer / DVD Player to work. Today, I did set it up completely new, from scratch. I went up to 10.8.4 including the Graphic fixes - and finally have a DVD running :-) Pepto - thanks for much for maintaining this !!!!!!!!!
  3. I just googled "hackintosh systemmapper" and found a thread in another forum that suggests that your FakeSMC.kext is not the correct one. Did you use it from the package in this thread?
  4. Booting from the HD also did not work in my case before I installed the kexts on the HD, though I do not recall any boot0 error. What is the latest line you see on the verbose screen ?
  5. @Willy: Can you give some details - at which step / update does it freeze? What are the latest lines you see on the boot screen? @All: Has anybody a working DVD Player.app on the Optiplex with a HD5450? If so, which framebuffer is being used? Thanks!
  6. My Optiplex 760 is ready. Only problem during the install was the first boot from the Chameleon on the internal drive - that only worked after the install of the kexts. Only thing I am missing now is sleep Thanks a lot for the great tutorial !!!
  7. Thanks for confirming success on the 760 - my 760 from ebay is now on the way. I am missing a detail in the tutorial: The partition scheme of the drives. I aussme it is MBR for the install stick and GUID for the internal harddisk - correct? (for entire disk method)
  8. How high is the confidence level that it will work on an Optiplex 760 the same way - can anybody confirm success? Thanks
  9. Biete Hackintosh

    Keine Antwort auf E-Mail, dann versuche ich mal PM ... Edit sagt PM geht auch nicht weil die Mailbox voll ist. Ich wuesste so gerne: - Was fuer ein Gehaeuse ist das? - Wo in Deutschland steht er? - Gibt es einen Preis ohne Monitor und Kamera? Danke
  10. Introduce yourself

    ... and another new member. No hardware for a hackintosh yet, but ready for shopping.