Jump to content

galoari

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by galoari


  1. i made a dvd with the iatkos S3v2.0, i boot from the dvd and when i choose to boot os x from chameleon i get a line saying uhm... well it has these words in it: efi get devdrop string NULL then i see the mac screen for a split second and my laptop restarts...

    the specs are :intel core i5 cpu M520 @2.40Ghz ,graphics:nvidia geforce gt330M,mother board is sony's vaio... is it because its a vaio, also somewhere i read that i have to change some option on bios, but its locked XD i can only change time and boot priority xD

     

    Edit: i'm getting the hazard version now and see if something changes :(

    edit: nothing happened, i also tried -v -f maxmem=2048 debug=0x100 , still failed and i think i saw something about stuff missing like dsdt


  2. Geia sas, ime kainourios se ola afta, thelo na antikatastiso ta win 7 me osx se ena vaio pou exo..

    VPCF12E1E/h

    specs :

    Specification Intel Core i5-520M,

    2.40GHz, Level 2 cache 3MB Memory 4GB DDR3,

    500GB SATA 7200 rpm,

    DVD±RW LightScribe,

    16,4" WXGA 1600 x 900,

    WLan 802.11 b/g/n, Bluetooth,

    Webcam + Microphone,

    NVIDIA GeForce GT330M 1GB

    den brika onomasia mitrikis ala ipotheto tha ine tis intel?

    exo brei 2 versions tin iAtkos kai tin HAZARD (snow leopard) kai to problima mou ine to hardware kai an iparxoun drivers... exo dei tis listes pou ipostirizoun ala den ime sigouros ti akrivos ida :P

    thanks in advance

×