Jump to content
InsanelyMac Forum

Kimball098

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Kimball098

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hey Andy & fellow hack builders, Quick question.. Everything seems to be running on and fine after a few days of messing around with kext's.. I only have 2 issues. My MSI 5770 shows up strange in About this mac / more info / Graphics - (ATI Radeon HD 5700 Series). On previous builds using 5770 it showed up as an exact model. Does this mean it's still not working correctly? Also.. I have searched the forums for help with sleep with my setup and can't seem to find anything that can help my system sleep and not kp i.e. stay as a black screen when trying to wake. My build: Asus P8P67 Deluxe B3 - Firmware 1702 MSI R5770 PMDIG 16gb Patriot DDR3 1333 Sector 5 memory (4x4GB) Kingston Hyper x 240gb ssd Seagate 2tb 2700rpm Seasonic X Series 760w Quick Review of install process: Andy Boot 5 SL 10.6.3 install (Retail) Andy Boot 5 to boot Mac HD Skip reg process and Create a user account Remove hd and install 10.6.8 combo update on Mac HD with another mac. Replace hd and boot with andy boot 5 Install andy boot 5 P8p67 Pro package edit boot plist - change - GraphicsEnabler= Yes Remove audio kext's from s/l/e Run [url=&quot;http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/&quot;]#####[/url] install audio 889 and rollback BOOT PLIST: <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string></string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Timeout</key> <string>5</string> About this mac - more info - Graphics ATI Radeon HD 5700 Series: Chipset Model: ATI Radeon HD 5700 Series Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1024 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x68b8 Revision ID: 0x0000 Displays: SAMSUNG: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported Television: Yes Display Connector: Status: No Display Connected Display Connector: Status: No Display Connected Display Connector: Status: No Display Connected What do you think?
  2. Sorry for the random question but I have a p8p67 EVO and I have been having troubles with this board. I can't find a guide for the EVO can anyone recommend a solution? I have used the deluxe guide and it works somewhat but I still have small issues. Thanks in advance for your help! My Build is below __________ P8P67 EVO REV 3 B3 Revision Diamond Radeon HD 6870 Patriot 16gb DDR3 WD 1tb 7200rpm
×