Jump to content

cpierce

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About cpierce

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Yahoo
    cny43065@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mt. Home, Arkansas
  1. cpierce

    Dell GX280 SFF with Intel GMA 900

    I should also mention that I have tried this as well without success http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=889
  2. I have installed 10.6.3 on a Dell GX280 successfully with iAtkos S3 v2. Everything works very well, except quartz extreme on the intel GMA 900 internal graphics. I can't play movies or use iMovie. I know this computer's graphics are good enough to play movies, because I have no issues when Linux or windows are installed. The iAtkos install put intel 950 and 3100 kexts in System>Library>Extensions. I replaced these with the intel 915 kexts and bundles, but saw no change. I can't change resolution, but I did add the graphics mode in com.apple.Boot.plist to 1280 resolution, and that did work. I tried to modify the intel 915 kext as outlined here: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=889&st=565 But it didn't work. So I then tried this: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=202801 But that didn't work either. It booted to a black screen with some horizontal colored lines. I entered the elliott kext by itself and the system booted up okay but no QE support. When I changed the framebuffer by itself, I got the black screen and horizontal lines, so the framebuffer was causing the graphics not loading. I would really appreciate any help getting this graphics issue fixed. It is the only thing that is keeping this from being a solid little computer.
×