Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About i203msneedhelp

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  1. triple boot windows XP, osx 10.8, and ubuntu?

    cool thanks, and so what they say about osx 10.7 and up is true? it only works on AHCI mode?
  2. ok i've seen guides and people saying that you can triple windows 7, osx 10.8 and ubuntu BUT can you do this with windows xp instead of windows 7? the reason i ask is this: a year ago i was able to triple boot windows xp, 10.6, and ubuntu and the guides said to put my harddrive bios into AHCI but i put into IDE and it still worked. however, i read that osx 10.8 NEEDS AHCI to work definitely. well, this is a problem since windows xp will not work/boot in AHCI mode. so theoratically, that means if i can boot osx 10.8, then i can't boot windows xp and vice versa. so has anyone tried triple booting windows xp, 10.8 osx and ubuntu and if so does it work?? i don't want to waste time trying it myself unless i need to, cause as we all know,installing hackintosh requires alot of patience and trial and error. THANKS IN ADVANCE!
  3. ok so i have a dual booted system with windows xp and ubuntu. i download iatkos L2 and i could not boot the disc. however, switching my hardrive from SATA to AHCI mode allowed me to boot the disc. does this mean that osx lion only runs on AHCI? if so what happens if i install it? that's means i can't boot to XP then and i would have to go to bios each time if i wanted to switch to xp or lion since xp runs only on SATA for me and lion would run only on AHCI??!?!?!? HELP ME NOOB
  4. hello all, i am running snow leopard 10.6.7 on WMWARE and one of the biggest problems is that i do not have QE/CI. i can't run games or even some apps like preview or imovie. however, i am able to run Xcode and i recently downloaded the IOS SDK. i have a big question though, can i run 3D apps and 3D or 2D games on the IOS simulator without QE/CI? i did some searches that people said they were able to run the ios simulator without QE/CI but they were only talking about simple programs that uses a UI but no mention of intensive stuff that uses 3D or games. so the question remains, can i run 3d/2d games or apps on the IOS simulator without QE/CI? did anyone not have QE/CI and was able to do this? if so please tell me cause the only reason why i'm using a mac is to make 2d/3d IOS games. thanks alot
  5. Macosx preview shows blank page?

    how come everytime i open an image, mac osx preview shows the a blank page, and i cannot view the image? i click sidebar and you can see a thumbnail of the picture on the side but you can't see it on the main window. using a program like xee, i was able to view the images but i want to get it working on preview. anyone knows how to solve this?
  6. help usb won't work on MAC osx guest os {VMWare}

    i figured out the problem. it's hard for me cause i've never used mac osx or VMware before, this is my first time. on top of that i did not even use the retail leopard disc but i used 10.6.6 hazard, so i really did not know it the problem lied with the the hazard 10.6.6 or if it was WMware itself. i found out the problem was with the usb kext, i need to do the usb rollback thing, so i downloaded [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], rollbacked the usb kext, repaired cache and permissions and now WMware recognizes external storage.
  7. i have windows xp host and im using wmware to virtualize macosx but i have a big problem. i can't get my usb stick to show up inside the guest OS aka the mac osx. i pressed wm>removable devices> the usb i want > connect and it still don't work. i tried removing and re-adding the usb controller and nothing works...
  8. hey guys im new too this osx86 thing but i was able to install iATKOS 10.6.3 on my computer and i dled the combo update of 10.6.7 from apple and i following the instructions on this tonymac website using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to install the combo update, however, when i restarted my computer, my mouse and keyboard did not work and still is not working, i'm typing this from another computer, why is this happending and how do i fix it?