Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About murasam3

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [GUIDE] Lion - The easiest guide - Full Working

    Well........ No luck... installing 10.6.7 ATI Kexts did take me a step forward, but I can't boot to desktop yet, I just get a corrupted display, and nothing else. Would any of you give me some advice? EDIT 08/20/11 @ 23:12 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: And just like that...... I just did a clean installation and I'm on 10.6.8 without any trouble at all. I'll go for Lion now, wish me luck (again) EDIT 08/20/11 23:38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: OK, some troubles now. I tried to make a new partition on my snow kitty drive pressing the "+" button but it won't let me as it's greyed out, having to select another partitions scheme... If I do this, it'll obviously want to destroy my main (Snow leopard) Partition, so I can't do that... I should have read THE WHOLE GUIDE before installing SL.. I should've made two partitions from the beginning. As I'm unable to make a new partition, just used an old IDE drive on JMicron controlled IDE port. The thing is, I directly used the InstallESD.dmg file instead of the .app as it was my only source. Xmove installed (apparently) completely, but when I try to boot from it, it'll just restart my computer. It's late, so I'll leave it like this (I can still boot SL and I'm pretty happy for it ) until tomorrow at least. Any word of advice Adrianeitor?
  2. [GUIDE] Lion - The easiest guide - Full Working

    Hey there. Great thread. I'm beginning my way to Lion after some weeks booting Windows (I've been using Leopard for three years, but after a RAM update it didn't boot anymore...) I tried other guides/tutorials and failed miserably, so I'll give this one a try before giving up. That said, I'll start by telling you my experiences up until right now: Specs first: Asus P5K (ICH9, JMicron, 2 bootable sata ports) Core 2 Duo E8400 3Ghz 8GB DDR2 1066 OCZ Platinum XTC PowerColor ATi HD 5770 1GB GDDR5 2xHDD SATA2 SEAGATE 500GB I've installed iAtkos S3 v2 to my main hard drive and I got it up and running right now, but as there are no drivers for my ATi card, I'm using EVO Enabler and can't switch resolution (1024x768 on a 24-inch FullHD display, I'm gonna end up blind) But here comes my problem. I can update to 10.6.8 straight forward without having to use the modified kext files, as I won't get (I don't know why) the PCI CONFIGURATION BEGIN error, but I get a black screen after the boot sequence finishes and I can't get to the desktop. That's caused, as I've found out, by some messed up video drivers in Snow Leopard 10.6.8... So... I just reinstalled the system and I'm gonna try something, just tell me if I'm doing it wrong, or I should do something else before I have to reinstall everything ALL OVER AGAIN... I've downloaded the combo update, and I'm gonna install it. I'll use the same method Adrianeitor used for the other kexts and install 10.6.7 ATI kexts which I'm told work flawless, before rebooting. I'll install them with Kext Helper so permissions will be fixed right away. Before applying the update, though, I'm gonna create an /Extra/Extensions/ Folder in the HDD's root, just in case, and I'll copy there all ATI kexts from 10.6.7 repairing permissions with Kext Utility afterwards.. What do you guys think? Wish me luck, because IGI.